teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetsskötare till Ikano Bostad

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-06

Ansök nu

Fastighetsskötare till Ikano Bostad

Fastighetsskötare till Ikano Bostad

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven och serviceinriktad person som gillar att ha många bollar i luften? Är du praktiskt lagd och vill ha ett varierande jobb med stort fokus på att leverera bästa möjliga service åt kunder? Då kan tjänsten som fastighetsskötare på Ikano Bostad vara rätt tjänst för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för Ikano Bostads räkning en serviceminded fastighetsskötare med start omgående. Tjänsten innebär att du ansvarar över fastigheterna vilket innebär:

• Sköta daglig tillsyn, rondering, drift och skötsel av dina fastigheter
• Arbeta med underhåll; både förebyggande och felavhjälpande
• Hålla kontakt med entreprenörer i mindre underhållsprojekt
• Bidra i arbetet med underhållsplanering
• Delta i det interna förbättringsarbetet, t ex utifrån resultatet från vår kundundersökning AktivBo

Arbetsdagen påbörjas på kontoret i Hagsätra där man sammanställer serviceanmälningar för att sedan bege sig ut till sitt ansvarsområde i Rågsved eller Högdalen.

Personprofil
Vi söker dig med följande kompetenser och erfarenheter:
• Flera års erfarenhet av fastighetsskötsel på ett fastighetsförvaltande bolag, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
• Goda kunskaper inom El/ kyla/ värme/ ventilation är meriterande.
• God IT-vana (digitala verktyg och system)
• B-körkort

Som person är du mycket serviceinriktad, lyhörd och driven att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Du är flexibel och har lätt att lära dig nya saker. Att ha många bollar i luften och arbeta i ständig förändring är något som lockar dig. Vidare är du är nyfiken, kreativ och prestigelös samt har ett bra ordningssinne.
Är du dessutom flerspråkig är det en fördel.

Övrigt
Start: Augusti/september
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00 - 16.00 måndag - fredag
Plats: Kontor i Hagsätra, ansvarsområde i Rågsved, Högdalen eller Hagsätra

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund.
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av grundaren till IKEA. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Om PerformIQ
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund. PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

 

 

Dela detta jobb

logo
Fastighetsskötare till Ikano Bostad

PerformIQ