teknikjobb.se

loga

Fastighetsskötare sommarjobb

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-30

Ansök nu

Fastighetsskötare sommarjobb

Vill du ha sommarens kanske mest eftertraktade jobb i Umeå?

Tycker du om att bidra och forma en vacker gräsmatta?

Vi har behov av ca 7 st medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under växtsäsongen, med utgångspunkt från ca 20 april och som till längst 30 september.

Dess huvudsakliga uppgifter är utomhusmiljö arbete med bla. gräsklippning, grästrimning.

Körkort minst B samt kunna framföra bil med släpvagn.

Nödvändiga kunskaper för att trivas är växtkännedom, kunna läsa en ritning, beskärningsgrunder, lokal kännedom i Umeå.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Gå in på www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb för att få mer information och lägga in din ansökan senast den 30 mars 2020.

Intervjuer sker löpande så ansök idag.

Vid frågor om tjänsten kontakta: arbetsledare Henrik Alajääskö, Henrik.Alajaasko@riksbyggen.se eller arbetsledare Ann Charlotte Holmgren, AnnCharlotte.Holmgren@riksbyggen.se

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Fastighetsskötare sommarjobb

Riksbyggen