teknikjobb.se

logga

Fastighetsskötare sökes

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Fastighetsskötare sökes

Om tjänsten

 

Till vår kund i Ljungby söker vi en fastighetsskötare.
Du kommer att påbörja din tjänst som inhyrd konsult via Montico.

 

Arbetsbeskrivning

 

Som fastighetsskötare är du ansikte utåt mot hyresgäster du möter i de bostadsområden som du verkar inom. I denna roll är du en av företagets viktigaste personer, med eget ansvar för ditt fastighetsbestånd. Du kommer att ansvara för alla förekommande arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
- att verka som kontaktperson för hyresgästerna i ditt område
- städning, plantering, bevattning, gräsklippning, ogräsrensning och beskärning av buskar och träd. I arbetet hanterar du flertalet större och mindre maskiner.
- att utföra och hantera mindre reparationer
- dagligt underhåll av trädgårdsmaskiner

 

Vi söker dig som

 

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av tekniskt arbete och kan hantera olika maskiner inom trädgård. Har du el-behörighet, VVS- eller ventilationskompetens är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din goda sociala kompetens, och vill också att du är van att ta eget ansvar samt har praktiskt handlag.
Som person är du kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ett fint resultat efter dig. Som kollega är du ödmjuk och hjälpsam och värdesätter en god relation med dina arbetskamrater.
Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Fastighetsskötare sökes

Montico AB