teknikjobb.se

loga

Fastighetsskötare/Reparatör

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Fastighetsskötare/Reparatör

Som fastighetsskötare/reparatör hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kund. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer mestadels att arbeta självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du kommer utgå från Helsingborg men arbete kan ske även på övriga orter inom marknadsområdet. 

Vad ska du göra?
Som medarbetare hos oss kommer du utföra veckotillsyn och fastighetsskötsel så som rabattskötsel, skräp- och pappersplockning, gräsklippning, mätaravläsningar och lampbyten. Du kommer även utföra reparationsuppdrag i bostäder, lokaler i både inomhus och utomhusmiljö.


Du kommer också att hantera den dagliga kontakten med kunderna, vilket innebär att det kommer att vara du som ansvarar för återkoppling och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar som inkommer genom vårt serviceorderssystem.

Datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda hos Riksbyggen och alla orders hanteras via våra mobila eller fasta enheter.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och möta våra kunders behov. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Du har flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationer alternativt har du yrkesutbildning med bygg-, el-, eller VVS- inriktning som grund. Du har ett stort intresse för trädgårdsskötsel, tycker om att lösa praktiska uppgifter, är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Hantering av dator och mobila enheter är en förutsättning och utbildning kommer att ges på våra interna system.

Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, med tillträde i början januari. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka! 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så sök redan idag, dock senast 2020-11-30!

Vid frågor kontakta arbetsledare Elisabeth Jönsson, Elisabeth.Jonsson@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Fastighetsskötare/Reparatör

Riksbyggen