teknikjobb.se

loga

Fastighetsskötare/Reparatör

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-01-24

Ansök nu

Fastighetsskötare/Reparatör

Som fastighetsskötare/reparatör hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna. Arbetet är omväxlande och socialt.

Vad ska du göra?

Du kommer att ansvara för inre och yttre skötsel hos våra kunder och sköta den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat enklare trädgårdsskötsel såsom ogräsbekämpning, häckklippning, snöröjning och halkbekämpning. Vidare kommer en del av tjänsten utgöras av reparationer i våra kunders fastigheter i vilka kundkontakter är en viktig del, men även inköp av material, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet från hantverksyrken såsom snickeri, el och/eller VVS. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggenanställda ser vi att du har datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar. 

Tjänsten kräver körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Sök gärna omgående då vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan via vår webbplats www.riksbyggen.se/jobboch-karriar. Sista ansökningsdag 2020-01-24

Kontaktpersoner:
Vid frågor om tjänsten kontakta arbetsledare Gabriela Zlatinova, gabriela.zlatinova@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Fastighetsskötare/Reparatör

Riksbyggen