teknikjobb.se


Ögonlockets Fastighetsförvaltning bistår HSB-föreningarna Segevång, Kronetorp, Västkusten och Almedal i förvaltningen och skötseln av områdets fastighetsbestånd, omfattande ca 1000 lägenheter.


I rollen som Fastighetsskötare ansvarar du för skötseln av ett antal fastigheter. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag, och i ditt ansvar ingår både inre och yttre miljö, reparationer och drift. Hos Ögonlocket Förvaltning får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll!

Innehåll i jobbet
Du får sex kollegor, och tillsammans ser ni till att fastigheterna blir skötta på allra bästa sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Sköta daglig tillsyn och rondering avseende drift, underhåll och skötsel
  • Avhjälpa felanmälningar och säkerställa rätt skötselnivå
  • Vara nära kunden och ge god och kvalitativ service
  • Löpande skötsel av våra fastigheter samt utföra akuta åtgärder

Hos Ögonlocket Förvaltning tar vi gemensamt tag i det som skall göras. Vi arbetar långsiktigt och är alla med och driver utvecklingen av vår verksamhet. Det är en öppen kultur där vi inspirerar och bryr oss om varandra. Du har möjlighet att vara med att påverka och bidra till en god service. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och ha mycket kontakt med de boende i fastigheterna.  Det finns också utvecklingsmöjligheter för dig i detta jobb.

Din profil
Vi söker dig som trivs med ett fysiskt och omväxlande jobb. Vi tror att du har jobbat ett par år med liknande arbetsuppgifter på ett fastighetsförvaltande bolag alternativ leverantör till detsamma. Du är intresserad av teknik, är praktiskt lagd och gillar utmaningen i att hitta lösningar på problem. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom installation, VVS och SBA (systematiskt brandskyddsarbete). Du behöver även har administrativ förmåga och datavana. Då du har mycket kontakt med hyresgäster behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska.

För att trivas och fungera på ett bra sätt i jobbet tror vi att du är initiativtagande och har ett öga för vad som behöver göras i fastigheten. Du är social och trivs med många kontakter och att ge bra service är viktigt för dig. Du är självständig och känner dig trygg i ditt arbete som fastighetsskötare samtidigt som du gärna hjälper dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetsskötare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Ögonlockets Fastighetsförvaltning  med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 17 maj 2020.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult  Annika Loberg på 070 - 989 50 13.


Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se

Fastighetsskötare - Ögonlockets Fastighetsförvaltning

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb