teknikjobb.se

loga

Fastighetsskötare - inriktning Bovärd

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-04

Ansök nu

Fastighetsskötare - inriktning Bovärd

Riksbyggen söker en fastighetsskötare inriktning Bovärd till Umeå

Du kommer att ansvara för skötsel och drift hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat besiktningar vid in- och avflyttning, ronderingar och SBA, uppdatering av lägenhetskort, planering och utförande av löpande underhåll, tillsyn av ventilations-värme och elsystem, snöröjning och halkbekämpning vid behov, mindre fastighetsreparationer, täta kundkontakter.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är mycket viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Din ambition är att ligga steget före i ditt dagliga arbete genom att vara väl informerad om fastigheterna, och dess underhållsbehov. Du har en mycket god förmåga att självständigt skapa och upprätthålla goda relationer. Vi tror att du är van vid att självständigt hantera rapporter, löpande statistik och lång/kortsiktig planering.

Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning mot fastighetsskötsel drift eller förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS. Hög datorkompetens, erfarenhet av kundnära arbete och förmåga att kunna kommunicera muntligt och skriftligt på engelska är ett krav. Meriterande är om du har en utbildning inom kundbemötande och/eller fastighetsjuridik, samt vana av att beställa och följa upp mindre entreprenadarbeten.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Umeå. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Tjänsten kräver B-körkort.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-12-04. Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta Laila Karlsson, via epost laila.karlsson@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Fastighetsskötare - inriktning Bovärd

Riksbyggen