teknikjobb.se

Logga

Fastighetsskötare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Fastighetsskötare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Derome Förvaltning fortsätter att expandera och behöver förstärka med ännu fler engagerade och positiva fastighetsskötare. Vi söker fastighetsskötare som har öga för förebyggande underhåll, som trivs med att jobba med service, utföra felanmälningar, sköta trädgårdar och andra uppgifter som faller inom ramarna för en fastighetsskötartjänst. Arbetet är omväxlande och ställer krav på ansvarstagande, flexibilitet och initiativförmåga.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som fastighetsskötare ska du ha en bred kunskap inom fastighetsskötsel och helst vara tekniskt intresserad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; en uttalad social kompetens och kundfokus är ett absolut måste. Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Under introduktionen får du går bredvid en av kollegorna i teamet och du får tid att lära dig vårt arbetssätt och vår kultur.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsterna är tillsvidare, på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Helsingborg. För mer information går det bra att kontakta Sebastian Johansson, Arbetsledare Derome Förvaltning, på tel. 0340-66 64 65.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 29 maj eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Derome bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Företaget sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor. Derome Förvaltning är det familjära fastighetsbolaget. Idag förvaltar vi över 1 700 lägenheter och 20 000 m2 lokalyta.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Fastighetsskötare

Derome Byggvaror & Träteknik AB