teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

 logo

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion och SL har ett samarbetsavtal om drift, underhåll och Fastighetsutveckling av Stockholms samtliga tunnelbanestationer och tågdepåer. Utöver sedvanligt tekniskt underhåll inkluderas även ansvar över planerat underhåll, administration, arbetsmiljö, arbetsplatssäkerhet, kvalitetskontroll, informationsförvaltning, systemförvaltning och energibesparande insatser. Eftersom nära en miljon människor rör sig i tunnelbanan varje dag innebär uppdraget ett stort förtroende för Caverion att leverera kvalitativa helhetslösningar.

Vi söker nu en driven och kunnig Fastighetsingenjör till vårt Managed Service Operations samarbetsavtal med SL. Caverion bemannar med den bästa personalen både internt och externt som idag inkluderar totalt ca. 50 medarbetare. Arbetet sträcker sig över hela tunnelbanenätet med utgångspunkt från kontoret på Vretenvägen i Solna. I rollen rapporterar du till Driftchefen.

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsingenjör har du daglig kontakt med kunden och medarbetare. Rollen ger stor ansvarsfrihet men ställer också höga krav på teknisk kunskap och att verka för nöjda kunder och långsiktiga relationer. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och växa inom företaget.

I rollen ingår exempelvis:

  • Leda och stödja Tekniker i det dagliga arbetet med att identifiera, genomföra och följa uppenergibesparingsåtgärder

  • Innovativt och proaktivt identifiera möjligheter till nya energibesparingsprojekt och föreslå sådana till kund.

  • Upprätta analyser över driftdata och potentiella energibesparingar samt följa upp utfallet av energibesparingsåtgärderna.

  • Göra ekonomiska kalkyler för delprojekt och sammanställa anbud/offerter till kund.

  • Kontakt med entreprenörer och underleverantörer

  • Säkerställa att arbeten utförs i tid och enligt budget.

  • Göra inköp av material och komponenter samt viss tillkommande ekonomiadministration.

  • Identifiera behov av utbildning och kompetensbrist i linjeorganisationen (drift) samt föreslå nödvändiga externa kurser

  • Administrera grundläggande orderhantering i SAP.

  • Ha kännedom om, och kontinuerligt fortbilda sig själv inom, gällande branschstandarder, lagar och föreskrifter inom det egna verksamhetsområdet.

Kompetens

För att vara framgångsrik i sin roll bör du ha en bred allmän teknisk förståelse och utbildning som minst motsvarar en tvåårig drift/fastighetsingenjörs på KY/YH nivå eller högskoleutbildning inriktat mot energi. Vi ser även att du har flerårig arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter.
Du har god digital kompetens och hanterar MS Officepaketet utan hinder. Du talar och skriver svenska flytande samt innehar körkort B.

Som person är du ansvarstagande, pålitlig och självgående. Du agerar på ett representativt sätt i kommunikationen mot kund, kollegor och leverantörer. Du har en öppen och social personlighet samt bidrar med positiv energi i gruppen.

För denna roll krävs det att du genomgår en hälsoundersökning och sedermera genomför utbildningen Tri Tub (Trafiksäkerhetsinstruktion för tunnelbanan). En grundläggande förutsättning för rollen är att du är drogfri, vilket är ett krav för alla som arbetar i tunnelbanan.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet

Kontakt & Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, lars.buvall@jeffersonwells.se Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Plats

Stockholm

KONTAKTPERSON

Lars Buvall

Lars.Buvall@jeffersonwells.se

SUPPORT

Om du har tekniska problem med din ansökan eller ditt konto hos Jefferson Wells, vänligen kontakta vår tekniska support:
0771-55 99 20
contactcenter@jeffersonwells.se
Vi har öppet helgfria vardagar 07:00-18:00.
Du kan också se om du hittar svaret på din fråg

logga

Fastighetsingenjör till Caverion - Stockholm

Ort
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Dela detta jobb