teknikjobb.se

Fastighetsförvaltare vikariat

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Fastighetsförvaltare vikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Fastighetskontoret ansvarar för kommunens samlade lokalförsörjning och arbetar med frågor som rör drift, förvaltning och underhåll av kommunens fastigheter. Vidare verkställer vi uppdrag när det gäller ny-, till- och ombyggnationer.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av förvaltning av kommunens fastigheter. Är du en målinriktad person som förstår vikten av att bygga kundrelationer, då kan du vara den goda ambassadör vi söker! Du kommer att ha ekonomiskt ansvar inom ditt verksamhetsområde. I dina arbetsuppgifter ingår bl a hyresgästkontakter, underhållsplanering och projektledning av underhållsarbeten. Tjänsten är ett längre vikariat i samband med föräldraledighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning. Grundläggande erfarenhet och kunskap inom byggteknik, ekonomi, juridik och upphandling är meriterande. Du är engagerad, kommunikativ och inger förtroende i ditt uppdrag. Som person gillar du att driva framåt, vara kreativ med sinne för att se helheten. Att vara affärsmässig och ge god service är självklart för dig i ditt arbete. Du har god datorvana och använder IT som ett naturligt redskap i arbetet. B-körkort är ett krav.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Efter överenskommelse.
Tidsbegränsad till
2020-12-31
Publicerad
2020-09-12
Ansök senast
2020-09-25

Upplysningar

  • Kerstin Lorick, avdelningschef fastighetsavdelningen
    Telefon: 035-13 72 99
  • Per-Åke Jonsson, Sveriges Ingenjörer
    Telefon: 035-137132

Ansökan

Referensnummer
C41662 - 2020

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat tom 2021-12-31 med ev förlängning. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Fastighetsförvaltare vikariat

Halmstads kommun