teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetsförvaltare till Kungälvsbostäder!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Fastighetsförvaltare till Kungälvsbostäder!

Är du en serviceinriktad person med stort affärssinne som, tillsammans med dina medarbetare, vill få möjlighet att driva och utveckla förvaltningen och bidra till nöjda hyresgäster? Ta då chansen och sök tjänsten som förvaltare hos Kungälvsbostäder!

Om Kungälvsbostäder
Som Kungälvs största hyresvärd är det självklart för oss att bidra till att utveckla hela staden. Vårt viktigaste bidrag är tryggt och trivsamt boende med god service och starkt boendeinflytande. För att uppnå detta samarbetar vi med det lokala näringslivet, föreningslivet och kommunen. Målet är ett Kungälv där alla kan leva och bo tillsammans.

I rollen som förvaltare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att:

 • Medverka, genomföra och följa upp uppsatta mål enligt långsiktiga strategiplaner och årliga affärsplaner.
 • Genom analys och rådgivning bidra till ett bättre driftnetto för fastigheterna. Detta sker genom att arbeta förebyggande med drift, underhåll och planerade aktiviteter.
 • Ha personalansvar - vilket innebär arbetsledning, coachning samt utvecklings- och lönesamtal.
 • Arbeta med budget, prognos och ekonomisk uppföljning för ditt förvaltarsområde.
 • Ta fram och budgetera planerade underhållsprojekt inom ditt förvaltarområde med hänsyn taget till god ekonomi och nöjda hyresgäster.
 • Avropa arbeten inom ditt förvaltarområde. Se till att arbetet utförs till rätt pris och rätt kvalitet inom utsatt tid samt att det är beställt i enlighet med gällande lagar och regler.
 • Medverka vid upphandlingar av ramavtal och driftentreprenader samt uppföljning.
 • Ansvara för hyresgästkontakter avseende ditt förvaltarområde.
 • Ansvara planering och uppföljning av myndighetsbesiktningar.
 • Ta emot och följa upp störningsärenden.
 • Vara ett stöd till övriga organisationen vid behov.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat minst fem år i en liknande roll, har goda datorkunskaper och hanterar svenska språket väl i tal och skrift. Det är även meriterande om du haft såväl personalansvar som ekonomiskt ansvar. 

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är en kommunikativ, lösningsorienterad och initiativtagande person. Du har lätt för att samarbeta med både interna och externa parter. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Låter det här som någonting för dig? 
I denna rekrytering samarbetar Kungälvsbostäder med oss på Devotum. Tjänsten är på heltid med placering i Kungälv. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller funderingar kopplade till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Corazon Wiksell, 0705869311, cw@devotum.se 

 

Devotum tillhandahåller företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Med vår erfarenhet av branschen är vi en trygg samarbetspartner i vilken form man än samarbetar med oss.

Dela detta jobb

logo
Fastighetsförvaltare till Kungälvsbostäder!

Devotum