teknikjobb.se

Thulehem ligger i ett lummigt och lugnt parkområde på Vipelyckan i Östra Lund. Lägenheterna, som är i storleken 1-4 RoK, är ljusa och fräscha med modern utrustning. Lägenhetsbyggnaderna är i två våningar, utan hiss, och alla lägenheter har balkong eller uteplats i söderläge. På Thulehem bor man i hyresrätter vilket innebär att man inte behöver någon insats för sitt boende. Thulehem är inte bara ett vanligt seniorboende, utan vi värnar om god boendemiljö med ett stort gemensamhetsutbud. Genom Thulehems Intresseförening anordnas olika aktiviteter, föreläsningar och utflykter.


Stiftelsen Thulehem i Lund söker nu en fastighetsförvaltare med ansvar för den löpande verksamheten

Tjänsten
Tjänsten som fastighetsförvaltare är placerad direkt under styrelsen. Du kommer att ha ett ansvar för den löpande verksamheten och arbetsledning för anställd personal.

Fastigheten består av ca 270 hyreslägenheter fördelade på 14 tvåvåningshus och 1 envåningshus, en gemensamhetsanläggning, Vipegården, samt en vacker parkanläggning.

Dina arbetsuppgifter
Som ansvarig för den löpande verksamheten har du fn. till din hjälp en ekonom, en deltidsanställd administratör samt två vaktmästare/fastighetsskötare. Vi anlitar dessutom entreprenörer för underhåll/reparationer och vid större arbeten.

I arbetsuppgifterna ingår bl a:

  • Projektansvar och samordning av reparations- och underhållsarbeten
  • Arbetsledning
  • Arbetsmiljöansvar
  • Upprättande av drift- och investeringsbudget samt uppföljning och avrapportering av dessa
  • Uthyrning och kontraktsskrivande
  • Upprättande av fleråriga reparations/underhållsplaner och kostnadskalkyler
  • Upphandling, uppföljning och utvärdering av service- och driftsentreprenader
  • Utveckling av administrativa rutiner
  • Kontakt med, och rapportering till myndigheter

Arbetet är självständigt med möjlighet att i samråd med styrelsen utveckla din egen roll och verksamheten. Du kommer att ha fortlöpande kontakt med styrelsens ordförande/arbetsutskott och regelbundet rapportera till styrelsen.

Kvalifikationer
Den vi söker är en person som är högskoleingenjör/gymnasieingenjör med byggteknisk inriktning eller har motsvarande teknisk bakgrund. Du bör ha gedigen erfarenhet av fastighetsdrift och arbete med underhållsprojekt, energifrågor och upphandlingar. Du bör också ha erfarenhet av budgetarbete och att leda en daglig verksamhet.

Arbetet innebär kontakter med både hyresgäster och entreprenörer, vilket kräver både smidighet och integritet.

Ansökan  
Om du tycker att tjänsten som fastigetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är den 24 mars 2019.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070-989 50 18.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se  

Fastighetsförvaltare, Stiftelsen Thulehem

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb