teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Fastighetsförvaltare sökes.

Ansök nu

Fastighetsförvaltare sökes.

Nu söker vi en affärsmässig förvaltare som vill ansvara för delar av vår uppdragsgivares bestånd av fastigheter.

Om tjänsten

Du har ansvar för fastighetsförvaltning för ett flertal av våra kunder och säkerställer kundnöjdhet och förvaltning enligt kundavtal samt att lagar och förordningar efterlevs.

Din roll som fastighetsförvaltare innebär till exempel att i nära samarbete med kund initiera och driva driftmöten med hyresgäster, budgetera och följa upp driftavtal, genomföra fastighetsekonomiska analyser, resultatansvar, genomföra statusbesiktningar, ta fram underhålls- & affärsplaner, skapa förutsättningar för energioptimering, ansvara för upphandlingar och förhandlingar samt projektleda en del ombyggnads- och underhållsprojekt samt lokalanpassningar.

Du ägnar del av din tid till att sammanställa rapporter av olika slag och att dokumentera och organisera de aktiviteter som krävs för en professionell förvaltning. Du är också ett viktigt stöd för kollegorna i teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning till Fastighetsförvaltare på YH-nivå, alternativt relevant högskoleutbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området. men stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Som person är du engagerad, nyfiken och har lätt för att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att ta egna initiativ, följa instruktioner såväl som att instruera andra. Du ha även erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk rapportering samt projektledning och en övergripande förståelse för tekniken i fastigheterna.

Vi värdesätter egenskaper som drivkraft nyfikenhet och initiativtagande.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av MSOffice samt något större affärssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

B- körkort är ett krav.

Placeringsort för tjänsten är Kalmar och du utgår härifrån men kan var bosatt i angränsande län, möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan finns.

Hur du ansöker

Du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Logo
Fastighetsförvaltare sökes.

Telin Rekrytering & Konsult