teknikjobb.se

FASTIGHETSFÖRVALTARE NORR TILL RIKSHEM

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

FASTIGHETSFÖRVALTARE NORR TILL RIKSHEM

Kundlogotyp
Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Till vårt fastighetsbestånd i Stockholm Nord söker vi nu en förvaltare som vill vara med och utveckla våra fastigheter och hyresgästkontakter till nästa steg. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Vi erbjuder nu möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag.

Som Fastighetsförvaltare står du inför en spännande utmaning
Som Förvaltare är du budget- och resultatansvarig för en fastighetsportfölj bestående av bostads- och samhällsfastigheter. Du arbetar för en långsiktig fastighetsutveckling och säkerställer ett bättre driftnetto genom fokus på energieffektivisering och förebyggande arbete med drift, underhåll och planerade aktiviteter. Du arbetar dagligen med hyresgästkontakter, sköter förhandlingar kring lokalhyresavtal samt ansvarar för kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i olika underhålls- och hyresgästanpassningsprojekt.

Hos oss arbetar du nära våra andra förvaltare, övriga funktioner på förvaltningsavdelningen och har en nära kontakt med dina hyresgäster. Du kommer även ha daglig kontakt med fastighetsteknikerna. Du välkomnas till vårt kontor i Arlandastad , men om ett drygt år har vi nya lokaler centralt i Upplands Väsby. Du rapporterar till Fastighetschefen
Vem är du? 
Vi söker dig som brinner för att jobba med fastigheter. För att lyckas i rollen ser vi att du har något års erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsförvaltning, helst med en mix av ekonomi och teknik. Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, resultatmedveten och kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners. 

Grundläggande kompetenskrav:

  • Dokumenterad erfarenhet av fastighetsbranschen
  • Ca 1 års erfarenhet av yrket som fastighetsförvaltare eller motsvarande
  • God ekonomisk förståelse, goda kunskaper inom fastighetsteknik
  • Grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik
  • B-körkort och egen bil

Meriterande kompetenskrav:

  • Relevant utbildning inom fastighetsförvaltning alt. utbildad civilekonom eller byggingenjör eller motsvarande
  • Erfarenhet av att samordna underhålls- och ombyggnadsprojekt.

Varför Rikshem? 
På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Ansökan och rekryteringsprocess
För frågor om tjänsten kontakta vår rekryteringskonsult josefin@isakssonrekrytering.se, 0760- 00 11 97.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Dela detta jobb

FASTIGHETSFÖRVALTARE NORR TILL RIKSHEM

Isaksson Rekrytering & Bemanning