teknikjobb.se

logga

Fastighetsförvaltare - inriktning mark till Södertälje kommun

Företag Jefferson wells
Ort
Utgår

2021-01-20

Ansök nu

Fastighetsförvaltare - inriktning mark till Södertälje kommun

Fastighetsförvaltare - inriktning mark till Södertälje kommun Samhällsutveckling är ett samspel mellan offentliga och privata aktörer, där kommunen spelar en viktig roll. I Södertälje har vi valt att samla samhällsplanering, byggande och förvaltning i ett kontor, samhällsbyggnadskontoret. Kontoret ansvarar för hela processen - för såväl strategisk planering som att utveckla kommunens mark till bostäder och förvaltning av det offentliga rummet.

Välkommen till oss!

Vi behöver nu knyta till oss ytterligare kreativa krafter som vill förstärka vår organisation och bidra till att utveckla Södertälje till en hållbar stad. Tillsammans med de övriga enheterna på samhällsbyggnadskontoret ska du bidra med din kunskap och ditt engagemang till Södertäljes framtid. Vill du vara med? Läs mer på https://www.sodertalje.se/

Tjänsten som fastighetsförvaltare, med inriktning mot markförvaltning, är placerad på Samhällsbyggnadskontorets Mark- och exploateringsenhet inom gruppen Mark- och fastighet. Gruppen består av sju medarbetare och en gruppchef med blandade kompetenser inom fastighetsområdet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med två andra mark- och fastighetsförvaltare.

En dag på jobbet

Vi behöver nu utöka arbetsgruppen med en fastighetsförvaltare som i huvudsak ska jobba med att upplåta mark på marknadsmässiga villkor, men också utveckla kommunens mark i en hållbar inriktning med avseende på såväl tid, ekonomi som kvalitet. Då kommunen har ett stort markinnehav kommer en stor del av ditt arbete bestå av att upplåta mark för exempelvis jordbruksarrende, anläggningsarrende och nyttjanderätter. Du kommer också till viss del att arbeta med teknisk och ekonomisk förvaltning av de lokaler och bostäder som finns på kommunens mark.

Ingen dag är den andra lik. I rollen som fastighetsförvaltare kommer du arbeta med olika utredningsuppdrag och projekt där du kommer ha många kontaktytor, både internt på kommun och koncernbolag samt externt, så som företagare, föreningar och privatpersoner. Vidare kommer du som markägarens representant att delta i diverse projekt exempelvis med kommunens odlingsstrategi, utveckla kommunens odlingsbara mark, delta i arbete med etableringsfrågor etc.

Vem är du?
Du som vill bli vår nya förvaltare inriktning mark ska ha lämplig högskoleutbildning för tjänsten alternativt YH-utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning samt arbetslivserfarenhet av teknisk förvaltning. Du arbetar obehindrat i Officepaketet, har förhandlingsvana och erfarenhet av budget- och ekonomiadministration. Du ska prata och skriva obehindrat på svenska. Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du även har någon utbildning med inriktning på fastighetsjuridik, erfarenhet av att arbeta med fastighetssystem, kartsystem och ärendehanteringssystem. Språkkunskaper utöver svenska är meriterande, liksom om du har god kännedom om Lagen om offentlig upphandling (LOU) samt erfarenhet av att beställa entreprenadtjänster.

Som person är du nyfiken, ansvarstagande, målinriktad och drivande. Du är strukturerad och har god förmåga att prioritera ditt arbete. Du är prestigelös och vill dela med dig av dina kunskaper och lära från andra. ​

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Södertälje kommun med Jefferson Wells Engineering.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel, nås på 0730-211833 eller hakan.kempel@jeffersonwells.se

Sista ansökningsdagen är 2021-01-20, intervjuer sker löpande så tillsättning kan ske innan sista anskökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Fastighetsförvaltare - inriktning mark till Södertälje kommun

Jefferson wells