teknikjobb.se

logga

Fastighetsförvaltare

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Vill du vara med och arbeta hos en av Sveriges största fastighetsägare? Håller du med om att barnen är det viktigaste vi har? På SISAB får du möjlighet att arbeta med att förvalta framtidens utbildningsmiljöer i en av Europas mest expansiva regioner.

Rollen som Fastighetsförvaltare

Som förvaltare på SISAB ansvarar du för fastighetens hela ekonomi, kunder och långsiktiga underhållsplanering. I rollen som förvaltare är du projektägare för bygg- och driftprojekt i dina fastigheter och du har ett nära samarbete med SISAB:s projektavdelning beroende på projektens komplexitet. I ditt uppdrag krävs att du bygger goda relationer med SISAB:s kunder och är väl insatt i såväl deras behov som fastighetens och att du löpande kan göra avvägningar mellan dessa behov.

Som fastighetsförvaltare på SISAB tillhör du fastighetsavdelningen där ca 80 personer arbetar uppdelat på sju förvaltningsområden, en förvaltningsutvecklingsenhet och en enhet för fastighetsstöd. Som förvaltare ingår du i en enhet om ca 12 personer som ansvarar för ett förvaltningsområde och inom enheten arbetar vi i team om en förvaltare och en fastighetsvärd. Du rapporterar till förvaltningsområdeschef för ditt område.

Vem är du?

Som fastighetsförvaltare är ditt personliga engagemang viktigt och du tycker det är självklart att bygga goda relationer såväl internt som externt för att nå uppsatta mål. På SISAB finns många olika kompetenser under samma tak och god samarbetsförmåga är en framgångsfaktor som vi ser att du besitter. Du har förmågan att lyfta blicken, tänka långsiktigt och arbetar ständigt för att utveckla och förbättra arbetet. Ordning och reda är en självklarhet för dig och du skapar struktur i det administrativa arbetet. Fastighetsägarrollen faller sig naturligt för dig och du trivs med det strategiska arbete som följer med den. Du har förmåga att fokusera på både kommunikation och information till kund, planering och strategi kopplat till fastighetens ekonomi samtidigt som du hanterar underhålls- och projektportföljer.

Vi ser att du har:

  • Eftergymnasial utbildning i fastighetsförvaltning och har arbetat minst 5 år i rollen som fastighetsförvaltare

  • Erfarenhet av budgetansvar, fastighetsekonomi (erfarenhet av att ha arbetat med) och portföljstyrning

  • B-körkort

Hej från din blivande chef

Jag heter Maria Ryberg och har arbetat som chef på förvaltningsområde 7 i drygt ett år. Här hittar du ett glatt gäng som är jättebra på att samarbeta, men också på att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Jag uppmuntrar nya tankar och idéer och tycker det är toppen när medarbetarna kommer med nya förslag. Vi på Förvaltningsområde 7 har olika bakgrund, ålder och erfarenhet och det berikar oss verkligen!

På SISAB känns arbetet meningsfullt och vi bidrar varje dag till barnens och ungdomarnas utbildningsmiljöer – inspirerande!

Vi arbetar med gymnasieskolor och privata hyresgäster vilket skapar spännande utmaningar med många typer av fastigheter – från ett byggnadsminne till stora gymnasieskolor och små privata förskolor. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

SISAB erbjuder dig

På SISAB får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som arbetar aktivt med att skapa ett gemensamt synsätt och förhållningssätt. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade och dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Med hållbarhet och smarta lösningar i fokus får du vara med och bidra till att skapa inspirerande utbildningsmiljöer som formar framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start.

Vi sitter i nya fina kontorslokaler vid Globen, Palmfelt Center. Förutom ett meningsfullt uppdrag får du en trygg arbetsgivare med ett uppskattat förmånspaket. Vill du vara en del av ett engagerat team med mycket skratt, då är SISAB företaget för dig! Vår målsättning är att spegla mångfalden i staden och ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan och rekryteringsprocess

På SISAB använder vi oss av kompetensbaserad rekryteringsmetod och det ger oss möjlighet att göra en djupare bedömning för att kunna utläsa även framtida potential och inte enbart se till CV innehåll. För att kunna få en så pass rättvisande bild som möjligt blir det viktigt att undersöka personliga egenskaper som är viktiga i både arbetslivet och rollen. Därför ingår alltid arbetspsykologiska test i vår rekryteringsprocess. Ibland redan i samband med din ansökan. Detta fungerar som ett komplement och ger värdefullt beslutsunderlag för rekryterande chef.

Vi tycker också att det är viktigt att ha ett högt säkerhetstänk därför använder vi oss av bakgrundskontroller av olika slag

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi arbetar löpande med urval så skicka in din ansökan snarast. Dock senast 28 februari. För mer information om tjänsten, kontakta Maria Ryberg på 08 508 461 14. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Apazidis (HR Business Partner) på 08 508 461 37. 

 

Dela detta jobb

logga
Fastighetsförvaltare

Skolfastigheter i Stockholm SISAB