teknikjobb.se


Sigillet Fastighets AB är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar ett 70-tal bostads- och kommersiella fastigheter i Göteborgs- och Stockholmsregionen. Förvaltad yta uppgår till ca 160 000 kvm, hyresintäkter 300 mkr och fastigheternas marknadsvärde 6,5 mdr. Idag är vi 12 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Sigillet har en platt organisation som erbjuder närhet till hela kedjan från de strategiska företagsbesluten om affärsinriktning och fastighetsförvärv till förverkligande av åtgärder som att hyresgästanpassa en lokal eller långsiktigt utveckla och förbättra en fastighets energiprestanda.


Har du erfarenhet av att självständigt ansvara för både teknisk och ekonomisk fastighetsförvaltning samt utveckling av hyresfastigheter? Motiveras du av att få vara delaktig i affärer i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar? Trivs du i en miljö där det finns utrymme att vara kreativ och utveckla ditt affärssinne? Då kanske du är Sigillets nya kollega i Göteborg. På Sigillet Fastighets AB erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete med ett stort mått av eget ansvar och möjlighet att påverka i stort som smått. Sigillet sitter i moderna lokaler i centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänsten
Sigillet expanderar och utvecklar ständigt verksamheten och söker därför en förvaltare till Göteborg. Du kommer ansvara för både teknisk och ekonomisk förvaltning av bostads- och kommersiella fastigheter. På Sigillet arbetar de efter en ganska enkel idé; Om kunderna är nöjda, är de nöjda. Det räcker inte med att kunderna hittar en lägenhet eller kontorslokal – på Sigillet vill man att de känner att de kan skapa precis det hem eller den arbetsplats de vill ha, på det sätt de vill. Här strävar man efter att vara flexibla och lyhörda förvaltare som alltid sätter kundens behov först. Den enkla inställningen är hemligheten bakom framgången och deras nöjda kunder.

Din roll

 • Ansvara för uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal.
 • Ansvara för fastighetens kortsiktiga och långsiktiga prestanda
 • Arbeta målinriktat för att öka fastigheternas driftnetto och minska dess miljöpåverkan
 • Ta fram underlag för budget och prognoser
 • Genomföra och ansvara för underhållsåtgärder, ombyggnationer och hyresgästanpassningar i våra fastigheter med efterföljande besiktningar
 • Ansvara för genomförande av projekt i vår förvaltning tillsammans med kunder, fastighetsskötare och entreprenörer
 • Lönsamhetsbedömning av investeringsalternativ
 • Ansvara för att uppfylla myndighetskrav

På Sigillet arbetar de ständigt med att utveckla verksamheten och i din roll ingår även att vara delaktig i arbetet med att utvärdera nya IT-system och hjälpmedel för att optimera fastigheternas och förvaltningens prestanda. Naturligtvis samarbetar du även mycket med förvaltningsområdets övriga anställda. En viktig del är också att vårda våra kundrelationer samt vara en länk mellan hyresgäst, brukare, extern driftorganisation, övriga förvaltningen och externa/interna projektledare.

Din profil
Här erbjuds du en spännande förvaltarroll där du tillsammans med övriga medarbetare blir en del av Sigillets framtida utveckling. För att rollen ska passa dig bra tror vi att du har följande kvalifikationer:

 • Gärna utbildning inom fastighetsförvaltning eller kompetens inom förvaltning förvärvad på annat sätt
 • Minst 3 års erfarenhet av fastighetsförvaltning
 • Erfarenhet från förvaltning av kommersiella fastigheter, gärna i ett mindre bolag
 • God förhandlingsvana
 • Goda datakunskaper samt B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående och driver dina processer på ett ansvarsfullt och omdömesgillt sätt. Du är flexibel, har lätt att anpassa dig till olika omständigheter och ser möjligheter i förändringar samt har en förmåga att hitta lösningar. Det känns självklart för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt med fokus på resultat och utförande.
Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med våra kunder och samarbetspartners så tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer. Vi ser gärna också att du har ett prestigelöst förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan! 
För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se

 

Fastighetsförvaltare - Sigillet Fastighets AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-14

Ansök nu

Dela detta jobb