teknikjobb.se

Stendörren fastigheter AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen. Vi driver även projektutveckling av befintliga byggnader och tidigare onyttjad tomtmark i samma områden. Stendörren har idag 122 fastigheter med en uthyrningsbar yta på 722 000 kvm med ett sammanlagt marknadsvärde om 8 610 miljoner kronor. Hyresgästerna bedriver huvudsakligen verksamhet inom logistik och lätt industri.


VILL DU ARBETA HOS EXPANSIVA STENDÖRREN MED LOKALER SOM GÖR SKILLNAD? 
Stendörren är ett fastighetsbolag med en affärsdriven och öppen kultur som vuxit snabbt sedan 2014. På kort tid har de hunnit med att bygga en organisation med stort kundfokus. Efter devisen ”lokaler som gör skillnad” arbetar de tillsammans med sina hyresgäster med att utveckla fastigheterna så att de passar deras behov.

Här får du förmånen att arbeta med förvaltning, utveckling och förädling av Stendörrens fastigheter. De har valt att behålla hela processen inom bolaget vilket gör att de har kontroll på hela skedet, är flexibla, kan ta snabba beslut och oavbrutet utveckla sina arbetssätt, vilket gör att de alltid kan arbeta för hyresgästens bästa. Stämmer detta in på hur du vill arbeta – visa ditt intresse genom att skicka in din ansökan, så pratar vi mer! 

OM TJÄNSTEN
Som förvaltare på Stendörren handlar din roll om att bygga relationer. Hyresgästerna stannar länge och att utveckla och vårda kontakten med dem är avgörande. Så för att trivas och lyckas tycker du om att träffa människor och arbeta i team.

Du har ett helhetsansvar för, och driver utvecklingen av dina fastigheter för att möta kundens efterfrågan på bästa sätt och säkerställa ett gott ekonomiskt resultat. Du arbetar kontinuerligt med att bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Ditt bestånd är beläget i norra Stockholm mot Uppsala och du utgår från huvudkontoret som är centralt beläget på Strandvägen. I höst sker flytt till nya och större lokaler ett stenkast bort till Garnisonen, Östermalm. Dina arbetsuppgifter innebär men är inte begränsade till att:

 • Säkerställa att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på optimalt sätt med nöjda hyresgäster och långsiktigt värdeskapande
 • Agera som representant för bolaget gentemot hyresgäster, entreprenörer och den lokala marknaden
 • Ansvara för budget och driftnetto
 • Vårda kundrelationer
 • Omförhandla hyresavtal i syfte att alltid erhålla marknadsmässiga villkor
 • Initiera och följa upp hyresgästanpassningar samt ombyggnads-/underhållsprojekt. I vissa fall driver du mindre projekt själv

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer och trivs i en självständig och fri roll. Vidare söker vi dig som:

 • Har några års erfarenhet av liknande roll
 • Har god förhandlingsvana och goda kunskaper inom kommersiell hyresjuridik
 • Har goda kunskaper i fastighetsekonomi och vad som driver värde och affären
 • Har körkort B
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift

Det är meriterande om du:

 • Har eftergymnasial utbildning (YH alt. Högskole-, universitetsutbildning) inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning
 • Har erfarenhet av kommersiell förvaltning
 • Har erfarenhet av omförhandling av kommersiella hyresavtal

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala färdigheter. För att trivas och bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en god samarbetsförmåga genom att du anpassar dig och hittar win-win lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du är strukturerad och organiserar samt planerar ditt arbete väl, du slutför det som påbörjats och håller deadlines. I sociala sammanhang har du lätt att föra fram din talan och vinna andras respekt, du trivs i förhandlingssituationer. Vidare har du en analytisk förmåga genom att du löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna. Du ser logik och samband i komplex information och miljö.

STENDÖRREN ERBJUDER DIG

 • Ett fastighetsbolag med en affärsdriven och öppen kultur som vuxit snabbt sedan 2014
 • En engagerad arbetsgivare med engagerade kollegor som gärna gör saker tillsammans
 • En självständig och fri roll

ANSÖKAN
Om du tycker att tjänsten som förvaltare stämmer in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stendörren Fastigheter AB med Fasticon Kompetens AB. 

För att söka tjänsten, registrera din profil på www.fasticonjobb.se . Då vi tillämpar ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndagen den 9 juni 2019. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnéa Nilsson på 073 415 43 21 alternativt linnea.nilsson@fasticon.se

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Fastighetsförvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb