teknikjobb.se

 

AB Edethus är ett expansivt fastighetsbolag med flera spännande projekt på gång. Vi äger och förvaltar lokaler för kommunal verksamhet, industrilokaler, mark för exploatering, samt bostäder. Förvaltningen omfattar administrativ och teknisk förvaltning, kapitalförvaltning, samt genomförande av projekt för om-, till- och nybyggnationer. Vi förvaltar även externt ägda fastigheter. 
Vår uppgift är att trygga kommunens försörjning av kommersiella lokaler, bostäder och förvaltningsfastigheter. Förvaltningen bedrivs till största delen med egen personal. Vår vision är att vara ett omtyckt, respekterat och väl fungerande kommunalt fastighetsbolag där hyresgäster och personal trivs och mår bra.


Vi behöver nu förstärka vår förvaltningsorganisation och söker dig som vill arbeta för en långsiktig fastighetsutveckling och säkerställer ett bättre driftnetto genom fokus på energieffektivisering och förebyggande arbete med drift, underhåll och planerade aktiviteter.

Arbetsuppgifter

 • Ansvarar för fastigheternas tillsyn och skötsel
 • Ansvarar för den tekniska driften
 • Initierar och driver energieffektiviseringsprojekt
 • Upphandlingar, planering och genomförande av driftstekniskt underhåll
 • Ansvarar för att lagar och myndighetskrav uppfylls
 • Deltar i utvecklingen av fastigheterna
 • Utvecklar och bevarar en positiv relation till våra hyresgäster
 • Arbetsleda och utveckla tilldelad driftspersonal

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning inom bygg eller fastighet eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har du erfarenhet av arbetsledning och personalansvar är det meriterande
 • B-körkort

Vem är du?

Vi är en liten organisation så du är en person som ser bredden i tjänsten som en stimulerande utmaning. Detta ställer krav på att du är självgående genom att du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du arbetar bra tillsammans med andra, kommunicerar på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet men den behöver inte endast vara branschspecifik.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar EdetHus med Fasticon. Du söker på www.fasticonjobb.se.  Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta
Ann-Britt Hall på ann-britt.hall@fasticon.se eller på 0709 66 80 76.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se

Fastighetsförvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb