teknikjobb.se

Executive Property är ett familjeägt fastighetsbolag som förvärvar och förvaltar kommersiella fastigheter av högsta kvalitet på bästa möjliga läge, främst i Öresundsregionen. Efter att under närmare 30 år ägt och förvaltat fastigheter både i Sverige och utomlands, har de nu konsoliderat sitt innehav till framförallt Helsingborg, Malmö och Köpenhamn.


Executive Property Europe AB söker en fastighetschef

Ny roll och fastigheter i A-läge

Nu kan du i den nya rollen som fastighetschef få jobba med fina fastigheter i ett mycket varierat bestånd. Du utgår från kontoret i Helsingborg. Det är främst där och i Malmö som du kommer att lägga din tid. Någon gång kan det även bli en tur till företagets två fjällanläggningar i Storlien och Trillevallen för att bidra med din fastighetskunskap.

Företaget är långsiktiga i sitt ägande i kombination med sin ambition att alltid hålla en mycket hög standard- och servicenivå som ger en grundtrygghet för deras hyresgäster.

Rollen som fastighetschef
Du får ansvar för ett större antal kommersiella fastigheter i Helsingborg och Malmö samt personalen inom fastighetsförvaltning i Helsingborg. Det är ett kunnigt, trevligt och hjälpsamt team som du kommer till. Arbetsuppgifterna är både strategiska och operativa och du kommer ha stor möjlighet att påverka både högt och lågt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Budget- och affärsansvar
  • Personalansvar
  • Fastighetsutveckling
  • Ansvar för underhållsplanering och förvaltning
  • Upphandling av och kravställare mot driftentreprenörer
  • Samordningsansvar för hyresgästanpassningar
  • Utveckling av fastighetsorganisationen
  • Övergripande ansvar för frågor kring om-och tillbyggnationer, energi-och miljöfrågor
  • Delaktig vid nybyggnation
  • Delaktig, men inte ansvarig vid fastighetsförvärv

Din bakgrund och erfarenhet
Du har förvaltningsbakgrund och har troligen arbetat som fastighetschef eller fastighetsansvarig med affärsansvar för kommersiella bestånd, gärna hos en större fastighetsägare. Förmodligen har du också drivit fastighetsutvecklingsprojekt.

Du har god erfarenhet från operativ personalledning, både av egen personal och av entreprenörer. Det är mycket uppskattat om du har tidigare erfarenhet av att handla upp både varor, tjänster och entreprenader. Vi tror även att du har någon vidareutbildning på högskola/universitet inom relevanta områden.

Svenska och engelska kan du hantera professionellt både i tal och skrift då internationella kontaktytor förekommer. Fastigheterna är utspridda över regionen därmed behövs körkort för personbil.

Ditt engagemang och personliga egenskaper har stor betydelse, givetvis i kombination med din kunskap. Du är en självgående person med en god samarbetsförmåga som passar in i ett mindre team som gör stora, långsiktiga affärer. Det är viktigt för rollen att du är lyhörd och trygg både som person och med den fastighetskunskap du kan bidra med.

En viktig roll i ett långsiktigt bolag  
Hos Executive Property är det en högt i tak och en trevlig stämning. Här jobbar ett lojalt och glatt gäng som hjälps åt och det är riktigt korta beslutsvägar. Företaget är starkt och solitt, och rollen som fastighetschef är strategiskt viktig. Du kommer också att vara med att utveckla organisationen framöver.

Möjligheterna är många och framtiden ser ljus ut. Här får du verkligen möjlighet att bidra med dina erfarenheter och kunskaper!

Är detta ditt drömjobb?
Tycker du att tjänsten som fastighetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka då din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Executive Property med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag är den 1 december 2020.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Loberg på 070-989 50 13.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Fastighetschef - Executive Property Europe AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb