teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Fastighetsansvarig till Käppalaförbundet

Ort
Utgår

2022-09-02

Ansök nu

Fastighetsansvarig till Käppalaförbundet

Har du erfarenhet av fastighetsskötsel? Trivs du i en roll med variation, tekniska utmaningar och problemlösning och vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Käppalaförbundet erbjuder dig nu ett omväxlande arbete i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Käpppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet, vilket innebär omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de närmaste åren. Den intensiva utvecklingsfasen ställer krav på att säkerställa underhållet av Käppalaförbundets fastigheter och mark på Käppalaverket samt yttre anläggningar.

Om tjänsten

I din roll kommer du ansvara för att säkerställa underhållet av Käppalaförbundets fastigheter och mark på Käppalaverket samt yttre anläggningar.

Du tillhör produktionsavdelningens enhet för mekaniskt underhåll som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Du rapporterar till chefen för mekaniskt underhåll.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Käppalaförbundets storsatsning på miljön i Östersjön och ökad kapacitet har tagit ett stort kliv framåt. På styrelsemötet i juni 2021 fattade förbundsstyrelsen beslut om att genomföra steg 1 i programmet Käppalaverket 3.0. Käppalaförbundet står därför inför omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de närmaste åren.

Som fastighetsansvarig kommer du tillhöra underhållsenheten som ansvarar för allt mekaniskt underhåll i verket. Den intensiva utvecklingsfasen ställer krav på verksamheten att tillgodose både dagligt underhåll och utföra de arbetsuppgifter som uppkommer till följd av investeringsprojekten. Tillsammans med underhållschefen ansvarar du för att säkerställa underhållet av Käppalaförbundets fastigheter och mark på Käppalaverket samt yttre anläggningar.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Underhåll av fastigheter och mark, inklusive portar, grindar och dörrar

  • Säkerställa skötsel av staket och stängsel

  • Säkerställa parkskötsel samt snöröjning

  • Ansvara för ventilationen i kontorsfastigheter

  • Systemansvar för nyckelsystemet ILOQ

Vem är du

Vi söker dig som har minst 5-års erfarenhet av att ha arbetat i en teknisk roll tidigare, exempelvis som fastighetsskötare, servicetekniker, fastighetstekniker eller vaktmästare, gärna inom processindustrin eller liknande verksamhet. Du är van att driva egna projekt och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, gärna i tal och skrift.

Har du dessutom utbildning eller praktiskt yrkeskunnande inom fastighetsskötsel, VA, El, eller VVS är det ett stort plus.

Som person är du resultatorienterad, nyfiken och engagerad. Du har lätt för att samarbeta med andra men även förmågan att arbeta självständigt och effektivt driva ditt arbete framåt mot uppsatta mål. Du har ett strukturerat arbetssätt och en väl utvecklad analytisk förmåga.

Om Verksamheten

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Välkommen med din ansökan, som du skickar till: rekrytering@kappala.se intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2 september.

Dela detta jobb

Logga
Fastighetsansvarig till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet