teknikjobb.se

Fastighetsansvarig

Tekniskt kunnig fastighetsansvarig sökes till Sånga-Säby Hotell och Konferens 

Vill du arbeta inom fastighet i fantastiska omgivningar med teknik i framkant på vackra Ekerö? Är du redo att ta dig an en utvecklande roll där du kan kombinera dina ledaregenskaper med kunskaper inom fastighetsdrift? Då har Sånga-Säby Hotell och Konferens en möjlighet för dig när de nu söker en fastighetsansvarig inför nyöppnandet av sitt hotell och konferensanläggning. 

En modern och teknisk verksamhet i ständig utveckling
Sånga-Säby Hotell och Konferens har en lång historia av olika verksamheter men alltid under ständig utveckling i samma vackra miljö. I september är det dags att slå upp dörrarna till en helt ny anläggning som har renoverats för att möta både kunders förväntningar och hög hållbarhet. För att leva upp till de hållbarhetsmål man har satt för anläggningen är stora delar av anläggningen uppkopplad och datorstyrd, det finns CO2- maskiner i värmepumparna och i kökskylan samt att ett eget dricksvattenverk försörjer hotellet med vatten. Med andra ord, för dig som är tekniskt intresserad och kunnig är detta en idealisk arbetsplats där du både kan utvecklas och vara med och utveckla! 

Om tjänsten
Som fastighetsansvarig ansvarar du för drift och förvaltning av ett varierat fastighetsbestånd som utgörs av både nya och gamla fastigheter. Totalt utgörs anläggningen av 14 000 m2 bestående av hotell, konferens, restaurang och hyresbostäder samt tillhörande markytor. Till din hjälp på fastighetsavdelningen har du två fastighetsskötare som du arbetsleder och har personalansvar för.

En stor del av tjänsten utgörs av övervakning av fastigheterna och aktivt arbete med energieffektivisering samt ansvar för underhåll och ekonomi. Det ingår också i rollen att vara ute i fastigheterna och felsöka samt åtgärda fel. Som fastighetsansvarig sitter du med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. 

Bland mycket annat kommer ditt ansvar och dina arbetsuppgifter att bestå av: 

  • Resultat- och budgetansvar för planerat och akut underhåll. 

  • Kontakt med kommunen, entreprenörer och konsulter i frågor som rör drift och förvaltning av fastigheterna. 

  • Ansvara för att fastighetsavdelningen är en del av helheten på Sånga. 

  • Ansvara för att lagar och myndighetskrav uppfylls på avdelningen. 

  • Ansvara för avtal och inköp inom fastighetsavdelningen. 

  • Ansvara för att samtliga medarbetare på avdelningen följer företagets miljöpolicy samt arbeta för att ständigt minska energiförbrukningen. 

  • Personalansvar för och arbetsledning av fastighetsskötare. 

  • Viss beredskap ingår i tjänsten. 

Din profil 
För att komma in i rollen på ett bra sätt har du flerårig erfarenhet av att arbeta i fastighetssystem och med styr- och reglerteknik. Du har relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller likvärdiga kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Vidare har du i tidigare roller haft ett ekonomiskt ansvar och du har erfarenhet av ledarskap.

Det är meriterande med utbildning inom brandlarm, sprinkler och VVS.

Som person är du självgående, serviceinriktad och har en förmåga att på ett strukturerat sätt planera dina dagar. Du gillar att ställas inför utmaningar där din problemlösningsförmåga kommer till sin rätt.

Då du i tjänsten kan behöva köra större maskiner krävs B-körkort. 

Sånga-Säbys erbjudande 
På Sånga-Säby erbjuds du en rolig och omväxlande roll där ingen dag är den andra lik.  I en verksamhet som är i ständig förändring kommer du att vara högst delaktig i utvecklingen av både verksamheten och området. Verksamheten har högt satta mål gällande miljö och kvalité och dina idéer kan leda till framtida investeringar.

Ansökan  
Om du tycker att tjänsten som fastighetsansvarig passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Sånga-Säby Hotell och Konferens med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på 070-822 14 17 alternativt moa.norman@fasticon.se.  

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

 

Dela detta jobb

Fastighetsansvarig

Fasticon AB