teknikjobb.se

Om arbetsplatsen

Folkungabygdens pastorat består av församlingar inom Mjölby, Boxholm och Ödeshögs kommun.

Fastighetsavdelningen har i uppgift att ta hand om 33 kyrkor och övriga byggnader såsom prästgårdar, församlingshem mm.

Vi söker nu en medarbetare till vårt fastighetsteam.

Vad innebär jobbet

Tjänsten innebär både arbete utom- och inomhus. I ditt dagliga arbete kommer du i kontakt med våra kollegor ute i församlingarna där du jobbar med felavhjälpning, rondering och reparationer. Du får förmånen att arbeta med unika kulturarvfastigheter. Arbetet är omväxlande och utmanande, ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tekniskt gymnasium inom drift- underhåll eller annan relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadsutbildning inom fastighetsteknik.

Du har erfarenhet av:

  • Drift- energioptimering inom ventilation.
  • VVS-kunskaper
  • El-kunskaper

För denna tjänst erfordras B-körkort.

Som person ser vi att du är positiv, driven och engagerad i ditt arbete. Du ser lösningar istället för problem och du är inte rädd för att kasta dig in i nya arbetsuppgifter och utmaningar. Vi ser gärna att du har lätt för att hantera olika datasystem då tjänsten även innefattar administrativa arbetsuppgifter. Du trivs med att samarbeta med andra mot gemensamma mål, samtidigt som du är självgående och driven. Du behöver ha en god förmåga att ta eget ansvar och fatta egna beslut. Du har en god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer och håller dig lugn även i stressade situationer.

Utöver vår kravprofil så läggs stor vikt på personlig lämplighet och eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Skicka in din ansökan med meritförteckning, referenser och övriga handlingar via extern länk här 

Kontaktpersoner

Mikael Walter
Fastighetsansvarig 0142-55215
Mikael.walter@svenskakyrkan.se

Fastighets/driftstekniker

Företag Svenska Kyrkan
Ort
Utgår

2020-11-27

Ansök nu

Dela detta jobb