teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Fastighets AB Förvaltaren söker en erfaren Projektledare Bygg

Ansök nu

Fastighets AB Förvaltaren söker en erfaren Projektledare Bygg

Är du intresserad av att leda större nybyggnads/ombyggnadsprojekt som skapar mervärde för människorna, miljön och samhället i Sundbybergs stad? Då är detta något för dig!

Fastighets AB Förvaltaren (Förvaltaren) är Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Genom att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och lokaler bidrar våra ca 150 anställda till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad.

För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar. Förvaltaren har stort fokus på hållbarhet och är miljöcertifierat enligt ISO 14 001.

Nu söker vi en erfaren projektledare inom bygg till projektavdelningen på huvudkontoret i Hallonbergen centrum.

Om tjänsten

Som projektledare på Förvaltaren ansvarar du för projektgenomförande i byggherre- och beställarrollen från analys- och förstudieskede genom produktionsfasen fram till överlämning i fortsatt förvaltning. Du medverkar även i tidiga skeden där fastighetsutvecklare ansvarar för processen fram till antagen detaljplan. Du leder olika tvärfunktionella projektteam och har resultat- och kvalitetsansvar för dina projekt. Tillsammans med dina kollegor på projektavdelningen, drift, förvaltning och uthyrning genomför du projekten på ett affärsmässigt sätt. Ni tillvaratar både kundernas behov och fastigheternas möjligheter ur ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbart perspektiv. Till din hjälp har du interna specialister inom installation och energifrågor, samt extern expertis i form av konsulter. Du rapporterar till Chef för projekt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Du planerar och samordnar dina projekt

  • Du ansvarar för inventering och utredningar i tidigt skede

  • Du upphandlar konsulter och entreprenörer inom LOU i samverkan med våra upphandlare

  • Du håller i byggmöten och följer upp produktionen hela vägen fram till överlämning i fortsatt förvaltning

  • Du ansvarar för projektkalkylering och prognosarbete samt uppföljning av kvalitetsarbetet

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom byggnadsteknik och har flera års erfarenhet av att driva större byggprojekt från projektering till genomförande och överlämning som beställare. Du har god kännedom om entreprenadjuridik och är insatt i de lagar och regler som styr byggprocessen samt har erfarenhet att arbeta enligt LOU från beställarsidan där du har varit med och tagit fram underlag inför upphandlingar.

För att lyckas i den här rollen så är du social, kommunikativ, självgående och bra på att samarbeta. Du är duktig på att leda andra mot ett gemensamt mål och har ett strukturerat arbetssätt som gör att du kan planera, prioritera och effektivisera ditt arbete när du sätter upp och håller olika deadlines. Du är även lyhörd och delar med dig av dina kunskaper till andra.

Varför Förvaltaren?

För oss är det viktigt att kunna kombinera karriär med ett privatliv där det finns utrymme för dina prioriteringar. Vi erbjuder därför en flexibel arbetsvardag med möjlighet att välja var du vill jobba tre dagar i veckan om så arbetet tillåter och en uppskattad arbetstidsförkortning på sommarhalvåret.

På Förvaltaren blir du en del av en arbetsgemenskap med sunda värderingar och en mångfald av medarbetare som tillsammans skapar attraktiva och trygga bostadsområden där människor trivs och mår bra.

Att vi har stolta, nöjda och engagerade medarbetare som gärna rekommenderar Förvaltaren som arbetsgivare - det visar vår medarbetarundersökning år efter år. Vi har också uppskattade ledare och ett ledarskapsindex som ligger långt över Sverigesnittet.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://www.forvaltaren.se/

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar Förvaltaren med Jefferson Wells. För mer information är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Tomas Löfgren på telefon 08-764 2585.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt dock senast 31 januari.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Fastighets AB Förvaltaren söker en erfaren Projektledare Bygg

Jefferson Wells