teknikjobb.se

För kunds räkning söker vi nu en projektutvecklingsansvarig. Uppdraget är tidsbegränsat med goda möjligheter till en tillsvidareanställning.

Om tjänsten
I rollen som projektutvecklingsansvarig är du en viktig del av bolagets projektverksamhet, där du företräder den byggtekniska och entreprenadrättsliga expertisen i bolaget. Du ansvarar för att driva och färdigställa projekt och medverkar i bolagets utvecklings-och kvalitetsarbete. Arbetet innebär en del resor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • upprätta tidiga projektkalkyler och driva detaljplaner
  • företräda byggherre och säkerställa att myndighetskrav och entreprenadavtal uppfylls
  • vara ansvarig för projektets hela genomförande från mark-och fastighetsförvärv till färdigställande genom att fastställa projektbudget, projektmål, organisation
  • upphandla tekniska konsulter och entreprenad, upprätta entreprenadkontrakt
  • ta fram bygglovshandlingar och söka bygglov


Vem är du?
Vi söker dig som har många års erfarenhet av en likvärdig roll. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift, är bra på att skapa och utveckla goda relationer och har ett ekonomiskt tänk. Vidare är du affärsmässig och lösningsorienterad, har en förmåga att tänka i nya banor och är bra på att hitta alternativa lösningar.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som interim projektutvecklare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-01-07.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Annica Österlind på annica.osterlind@fasticon.se eller 0733-456820.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

 

Fasticon Konsultuppdrag projektutvecklingsansvarig

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-04

Ansök nu

Dela detta jobb