teknikjobb.se


Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Utvecklande tjänst som fastighetsförvaltare

Ett förvaltningsbolag som är etablerat i stora delar av Sverige söker nu en fastighetsförvaltare till Göteborg med omnejd. Är du en erfaren fastighetsförvaltare som vill utvecklas i din roll och ta dig an ett varierande och brett förvaltningsuppdrag så är detta tjänsten för dig. Du anställs direkt av förvaltningsbolaget och kommer att ingå i ett team med förvaltare och tekniker där du får ta helhetsansvaret för dina uppdrag. Företaget värderar sina medarbetares välmående högt, arbetsplatsen präglas av ett öppet klimat och du kommer att erbjudas stor frihet under ansvar.

Om tjänsten
I rollen som förvaltare kommer du att ansvara för ett brett spektra av främst kommersiella fastigheter. Närheten till kunden är viktig och du kommer att spendera stora delar av din arbetsdag ute i fastigheterna. Du ansvarar för såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen och exempel på arbetsuppgifter är:

  • Ekonomisk rapportering, budgetansvar och uppföljning
  • Säkerställa att lagar och regler efterföljs samt att myndighetsbesiktningar utförs i tid
  • Upphandling av entreprenörer och konsulter
  • I samarbete med uthyrare se till att lokaler utnyttjas på ett effektivt sätt
  • Hyresgästanpassningar och mindre projekt

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning inriktad på fastighet, alternativt motsvarande erfarenhet. Du är självgående i rollen som förvaltare och har erfarenhet av kommersiell förvaltning. Du är kommunikativ och har förståelse för vikten av goda relationer med hyresgäster, kunder och leverantörer. För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat med ekonomisk uppföljning.

Välkommen med din ansökan! 
För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. 
Läs mer på www.fasticon.se

 

Om denna position
Arbetsgivare    Fasticon Kompetens AB
41118 Göteborg
Titel    Fastighetsförvaltare
Sektor    Privat
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    1

 

 

Fasticon - Fastighetsförvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-10

Ansök nu

Dela detta jobb