teknikjobb.se

Syntema i Malmö är en komplett färgindustri som tillhandahåller alla typer av färg och tillbehör för olika industrisegment. Bolagets mål är att vara den självklara samarbetspartnern när det gäller ytbehandling, vilket borgar för ett långsiktigt samarbete med företagets kunder. Syntema levererar produkter till de största företagen i regionen, men också till de mest avancerade. Syntema har funnits i snart 50 år, men strävar alltid mot att tänka nytt.

Vi söker en Färgtekniker/Nyansör för den ansvarsfulla rollen att skapa produkter för våra kunder inom trä- och metallindustrilackering samt tillverkningsindustrin.

Ansvarsområden

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Syntemas fortsatta positiva utveckling som leverantör till kommersiell trä- och metallindustrilackering samt tillverkningsindustrin i södra Sverige. Som Färgtekniker/Nyansör hos oss ansvarar du för att våra kunder får hög kvalitet på produkter såsom färg, rostskydd och brandskydd enligt de krav som ställs utifrån behov, egenskaper och användningsområden. Vi är ett modernt, nytänkande företag där du samarbetar med ett team av engagerade kollegor främst inom produktion samt kundansvariga. Då företaget befinner sig i en utvecklingsfas finns möjligheter för vidare kompetensutveckling och som färgtekniker får du vara och påverka flera led i bolaget. Du rapporterar till VD.

Din Profil

Vi söker dig som har kompetens inom färgteknik, gärna också med kunskaper inom några av områdena brytning/blandning av färg, sprutlackering och målningssystem. Som person är du engagerad och drivande för att nå bästa möjliga resultat. Du är självgående men gillar också att samarbeta med dina kollegor. Tjänsten kräver kunskaper i svenska språket.

Om du känner att du passar i beskrivningen är du mycket välkommen med din ansökan.

Placering

Malmö

Kontakt

Rekryteringsansvarig; CHEFSpoolen, Sofie von Homeyer, tel. 0709-24 87 98

Ansökan

Urval sker löpande, så ansök gärna omgående dock senast 16 maj 2021.

Färgtekniker/Nyansör

Företag Syntema
Ort
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Dela detta jobb