teknikjobb.se

Fälttekniker lärling till vår kund inom energibranschen!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-28

Ansök nu

Fälttekniker lärling till vår kund inom energibranschen!

Nu söker vi dig som vill arbeta tekniskt, utvecklas långsiktigt och som framför allt vill ha möjligheten till att bygga vidare på en karriär inom energibranschen. Som fälttekniker lärling är det du som person som spelar roll – har du drivet, engagemanget och viljan att utvecklas? Då är det dig vi söker till en av våra största kunder inom energibranschen som dygnet runt och året om ser till att både du och jag har värme, kyla hemma. Ansök idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Om tjänsten

Teknikutvecklingen i vår kunds bransch går snabbt framåt, både vad gäller kommunikationslösningar och ny funktionalitet. Denna lärlingstjänst kommer ge dig möjligheten att vara med på en spännande resa där vår kund erbjuder sina kunder nya smarta fastighetstjänster och där du kommer få möjlighet att lära dig den senaste tekniken inom området och aktivt vara en del av implementeringen. Du kommer att vara en del av en växande tjänsteaffär med goda möjligheter till att utveckla din tekniska kompetens. Det här hälsar din närmsta chef:

Som ledare drivs jag av att upptäcka och skapa möjligheter för individer och därmed också team att nå sin fulla potential. Jag inspireras av nyfikenhet och vilja att tillsammans skapa och utveckla en verksamhet där alla bidrar och samarbetar för att nå uppsatta mål. Jag anser att motivation är den enskilt viktigaste framgångsfaktorn hos en person och att vi genom att uppmärksamma varandras prestationer och ambitioner bidrar till det bästa resultatet för individen, för teamet och för företaget. Jag vill att du är en person som bidrar till motivationen tillsammans med andra i teamet, inspireras av andra team och deras framgång och genom detta uppnår dom resultat som gör att våra kunder kontaktar oss när dom behöver hjälp för att lösa stora och små problem.

ROLLEN

Som fälttekniker lärling kommer du tillsammans med en grupp erfarna kollegor få möjlighet att lära dig ett jobb på jobbet. Som lärling kommer du initialt att bli tilldelad en senior kollega/mentor som du kommer gå bredvid under en lång tid. Tillsammans kommer du och din närmsta chef göra ett upplägg för vilka kunskapsmål som ska uppnås och här kommer vår kund se till att du får de verktyg du behöver – det är upp till dig att förvalta dem!

Tillsammans kommer du gradvis få gå ut på enklare uppdrag till att du blir mer och mer självgående att ta hand om lite mer avancerade ärenden. Fälttekniker arbetet innebär mycket kundkontakt och innebär b.la. att åka till mindre centraler eller till privatkunder för att titta till ärenden såsom läckage, göra felsökningar, byta värme-och kylpumpar eller ventiler.

I och med att detta är en lärlingstjänst upp till ett år kommer din läroresa också innebära att stötta upp i digitaliseringen av den kunskap som idag finns i organisationen och således ansvara för dokumenteringen av detta.

Du erbjuds

Förutom stöttning, upplärning och bli en del av ett engagerat gäng kollegor erbjuds du även en roll med stora möjligheter att påverka och att utveckla dig själv. Om du någon gång funderat på att komma in i energibranschen och utvecklas långsiktigt i ett bolag i framkant är detta en fantastisk början med en unik möjlighet till upplärning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasial utbildning mot teknik

 • Kan uppvisa någon form av arbetslivserfarenhet i form av praktik, deltidsjobb eller sommarjobb som kan anses vara relevant för denna tjänst

 • Kan kommunicera och uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska

 • Har B-körkort

 • Har en god digital förmåga och van att använda olika digitala plattformar såsom dator, tabs, mobil

Det anses meriterande om du har:

 • Har en relevant teknisk YH-utbildning
 • Har erfarenhet och intresse kring smarta hem-lösningar med tillhörande system
 • Har erfarenhet av kundbemötande

För denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen som lärling tror vi inte att man behöver ha så mycket erfarenhet utan att det är du som person som avgör. Vi ser gärna att du är strukturerad och är duktig på att kommunicera men i slutändan är det ditt driv, motivation och engagemang som kommer vara centralt i hur lång du kan gå internt. Vi söker därför dig som har en positiv attityd, är bra på att samarbeta och som framförallt är prestigelös och villig att lära!

Övrig information

 • Start: September eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering

 • Placering: Hammarby, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Fälttekniker lärling till vår kund inom energibranschen!

Academic Work