teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fältservicetekniker Norrland

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-08

Ansök nu

Fältservicetekniker Norrland

Vill du vara en del i ett världsledande företag?  

Atlas Copco Industrial Technique söker en fältservicetekniker i Norra Sverige. Arbetet innebär resor inom Sverige, majoriteten av arbetet utförs i området Västerbotten.

I rollen driver du några av Atlas Copcos viktigaste värden: kundnöjdhet, kvalitet och produktivitet. 

Du rapporterar till Service Manager och du kommer att vara en del av ett team i Sverige som erbjuder Atlas Copcos kunder service och teknisk kompetens kring produkterna. 

Kunderna är framförallt bolag inom monteringsindustrin. 

Dina primära arbetsuppgifter:

  • Arbeta med förebyggande underhåll och kalibrering.
  • På plats hos kund utföra installationer, optimering och programmering av Atlas Copco Industrial Technique’s produkter.
  • Arbeta med avvikelser samt ständiga förbättringar.
  • Utveckla effektiva och tydliga arbetsprocesser för dig själv och andra i verksamheten kring service.
  • Följa upp kvalitetsärenden och kommunicera med huvudfabriken i Sverige och Italien.
  • Utveckla och utföra utbildningar inom förbandsteknik och Atlas Copco Industrial Techniques produkter.

Vad vi erbjuder

Visste du att de lösningar vi utvecklar är en viktig del av de flesta branscher? Bilindustri, Monteringsindustri, Bearbetande industri, Gruvindustri, förnybar energi och många fler. Vi finns överallt! Att arbeta med oss innebär att arbeta med den senaste tekniken och banbrytande, hållbara innovationer.

Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling och som medarbetare hos oss vill vi att du ska lyckas. Du erbjuds ett flexibelt jobb med stort eget ansvar i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Här omfamnas dina idéer och du slutar aldrig lära dig. När du växer, växer Atlas Copco och för att lyckas med det erbjuder vi våra medarbetare en god arbetsmiljö, attraktiva förmåner, utbildningar och de verktyg som du behöver.

Vad vi förväntar oss av dig
Vi söker dig som trivs med kundkontakt, gärna i en teknisk roll. Du har goda datakunskaper och intresse för teknik och älskar kombinationen av avancerad teknik med praktiskt arbete. 

Du kan svenska och engelska och har körkort. Dessutom har du inga problem med att resa under perioder, framförallt i Sverige. 

Vi ser gärna att du har en utbildning inom elektronik, el, industriell mekanik eller liknande. 

Du är en person som drivs av ny teknik lika mycket som att få nöjda kunder. Du är framåt med en lösningsorienterad approach till allt du tar dig an och ger dig inte förrän du har fullständigt nöjda kunder. 

Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar ett övergripande ansvar för allt som hamnar hos dig. Rollen kräver att du både kan strukturera upp din vardag men också att kunna vara flexibel om situationen kräver det. 

Övrig information
Geografiska området för denna tjänst är Umeå med omnejd. De flesta kunderna finns i den nordligaste delen av Sverige och tjänsten innebär vissa resor. Du rapporterar till Service Manager East. Du erbjuds tillgång till bil samt traktamente och restidsersättning. 

Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka i din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Företagspresentation
Atlas Copcos affärsområde Industriteknik erbjuder marknadens mest omfattande sortiment av industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service. 

Affärsområdet bedriver utveckling för hållbar och lönsam produktivitet för kunder inom främst fordons- och verkstadsindustrin samt underhållskrävande industribranscher. 

Försäljningen sker genom ett globalt nätverk och enheter för produktutveckling och tillverkning finns i bland annat Sverige, Tyskland, USA, Storbritannien, Frankrike och Japan. 

Intresserad av att vara en del av vårt team? Följ med oss på vår resa för en bättre morgondag.

Dela detta jobb

Fältservicetekniker Norrland

Atlas Copco Industrial Technique AB