teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fältservicekoordinator

Ort
Utgår

2023-02-10

Ansök nu

Fältservicekoordinator

I rollen som Fältservicekoordinator (Project Leader) på QuantiServ, så medverkar man som nyckelroll i våra service och reparations uppdrag. Vi skickar erfarna reparatörer till fartyg och landbaserade installationer, där vi mobilt bearbetar kunders utrustning. Vi jobbar främst med större generatorer och motorer, då QuantiServ är en avdelning inom Wärtsilä koncernen. Men man finner oss också inom industrin och andra områden. Uttrycket "In-Situ" är ett vedertaget uttryck i vår bransch och betyder på plats.

I denna roll kommer du projektleda kundförfrågningar, organisera och supportera serviceteamet som snabbt ska hjälpa kunderna på plats. Stor förståelse för kunders utmaningar likaväl som kollegornas, är en viktig aspekt i rollen. Du arbetar med uppsatta ekonomiska mål och har budgetansvar för projekten du ansvarar för.
Du behöver vara oerhört kundorienterad och gärna med ett säljande sätt då det ingår mycket kundkontakt som ibland kan ske på udda tider då vi jobbar globalt, givetvis med övertidsersättning.
Arbetet sköts på plats på kontoret men viss möjlighet till remote-arbete finns.

Som person:

Det är viktigt att du kan samarbeta väl med andra och förstår att kommunikation är en viktig nyckel i kontakt med kunder och kollegor. Du besitter förmågan att kunna både vägleda och skapa resultat tillsammans med andra.

Vi söker dig som:

Din bakgrund bör vara bred i din tekniska erfarenhet med en hög kunskapsnivå inom just skärande bearbetning. Du kan t ex ha arbetat som resande reparatör men som nu vill ta det ett steg längre och förstå arbetet bakom. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av budgetarbete eller projektledning.
Denna tjänst har en indirekt säljande del, där vi tror att vår snabbhet mot kunder är nyckeln till framgång. Här säljer vi främst genom teknisk beskrivning och är lösningsorienterade, men med tydliga finansiella krav.
Svenska och engelska språket är ett krav i tjänsten då du kommunicerar mycket med kunder i andra länder samt är ansvarig för de tekniska rapporter, som utförs vid uppdragens färdigställanden.


För denna tjänst har du:

  • Gymnasiekompetens

  • Stark teknisk bakgrund eller erfarenhet, främst gällande skärande bearbetning samt/eller från den maritima sektorn

  • Erfarenhet utav budgetarbete

  • Arbetsledarerfarenhet

  • Mycket goda kunskaper i engelska både muntligt och skriftligt


För mer information om företaget gå in på: https://www.quantiserv.com/


Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

Sök tjänsten snarast då urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Fältservicekoordinator

Marinkraft Bemanning Sverige AB