teknikjobb.se

Logga

Fältreparatör till bergtäkt

Företag Swerock AB
Ort
Utgår

2020-12-13

Ansök nu

Fältreparatör till bergtäkt

Sökes till Klippan

Swerock är en av landets största leverantörer av grus- och bergkrossprodukter med över 200 täkter.

Vi söker nu en jordnära och engagerad reparatör till vår verkstadsverksamhet.

Om tjänsten

Rollen som reparatör innebär att du utför felsökningar, reparationer samt service och underhåll på de entreprenadmaskiner, krossar, transportband och övrig produktionsutrustning som finns i våra täkter.
Tillsammans med dina kollegor planerar ni kommande reparationer och underhåll för att optimera produktionen.

Tjänsten utgår från Bjärsgård i Klippan och kommer i stor utsträckning att innebära arbete ute i fält i våra täkter i Skåne och Halland.

Vi söker dig som är positiv, driven, engagerad och trivs med frihet under ansvar. Som person har du lätt för att samarbeta i en mindre grupp samtidigt som du är självständig och van att ta egna initiativ.

Kravprofil

Vi vill att du har en verkstadsutbildning samt gedigen kunskap och erfarenhet av svetsning och underhåll av tyngre maskiner.

Vi ser gärna att du förarbevis för hjullastare. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-12-13

Dela detta jobb

Logga
Fältreparatör till bergtäkt

Swerock AB