teknikjobb.se

Relacom växer 

Vill du var med oss på resan in i framtiden?

Vi söker nu dig som vill bli en viktig del i vår tillväxt och börja resan hos oss som fältmontör i ett intressant och utvecklande projekt för utbyte av elmätare under 2020 och 2021 i Falköping med omnejd.

På Relacom och affärsområde Power arbetar vi inom bl.a flera olika el-områden nära kunden. En stor del av arbeten vi utför är mot elnätsägare där vi till exempel gör nyanslutningar, flyttar eller byter elmätare, underhållsåtgärder på ej fungerande elmätare, kopplar in nya serviser, kontrollerar att mätare för högre förbrukning mäter rätt och kontroller el kvalitet. Vidare utför vi även elinstallationer för laddutrustning till elbilar och /installerar även solcellsanläggningar.

Som fältmontör kommer du i ett mindre team, med en teamledare i spetsen primärt arbeta med att byta ut och montera en större mängd elmätare utifrån uppgjorda checklistor och rutiner. Du kommer inför arbetet få gedigen utbildning med teori och praktik som gör att din kunskap växer och du får rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete hos oss. Du får möjlighet tillsammans med kompetenta kollegor att arbeta i en självständig och fri roll.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Relacom får du vara en del av engagerat team med högt säkerhetstänk och tydliga mål. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum, där du genom spännande och utmanande uppgifter får möjlighet att utveckla dig själv och din roll. Alla anställda på Relacom omfattas av kollektivavtal. Som fältmontör på affärsområdet Power går du under Kraftverksavtalet. Vi erbjuder goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. Du får 60 timmars arbetstidsförkortning och 25 semesterdagar/år. 

Bakgrund/Kompetens  

Du kan vara en erfaren elnätstekniker, mätartekniker eller elektriker med el-kunskaper eller så kan Relacom bli din första arbetsgivare. Har du en el-utbildning i grunden och söker en spännande utmaning så kan detta vara rätt för dig! Meriterande, men inget krav, är om du tidigare arbetat med el-mätarbyten eller liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper 

Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Vi söker dig som älskar att arbeta med teknik och service och vill utveckla dig själv likväl Relacom. Du har en god förmåga att kommunicera, ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer. Samspelet mellan kollegor ser du som nyckeln till framgång för att på bästa sätt lösa problem och leverera bra service till kunderna.

Vill du växa tillsammans med oss är du varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Dick Berg:
dick.berg@se.relacom.com eller 070-3588290.

OBS! Rekryteringsbolag undanbedes!

 

Anställningsform: Tillsvidare med 4 månaders provanställning.  
Arbetstid: Dagtid vardagar 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner. 
Körkort: B Körkort merit men inget krav

 

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden! 

logga

Fältmontörer till vårt nya team i Falköping sökes

Företag OneCo
Ort
Utgår

2021-01-15

Ansök nu

Dela detta jobb