teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Fältgeotekniker till Skövde, Norrköping eller Linköping.

Företag Mitta AB
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Fältgeotekniker till Skövde, Norrköping eller Linköping.

Med 25 år i branschen har vi en stor samlad erfarenhet, det tillsammans med ett brett nätverk gör att vi kan erbjuda en mängd tjänster. Allt från att utföra fältarbeten och leverera specifika resultat till kompletta utredningar.

Mitta stärker upp sin verksamhet inom geoteknik och söker därför Fältgeotekniker till Skövde, Norrköping eller Linköping.

Som Fältgeotekniker kommer du att arbeta med geotekniska och miljögeotekniska fältarbeten. I befattningen kan också ingå att utföra kontroll- och besiktningsarbeten, redovisning- och rapportskrivning samt att utföra viss service på våra maskiner och utrustning. Arbetet planeras och drivs i samråd med handläggare/projektledare.

Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är strukturerad och arbetar på ett organiserat och strukturerat sätt. Du har lätt för att planera om och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du utåtriktad, skapar kontakter och arbetar bra med andra människor. Du drivs av en vilja att förbättra både för den egna verksamheten, dig själv och för kunden.

Vi värdesätter gärna några eller flera års erfarenhet inom geotekniska och miljögeotekniska fältarbeten. SGF:s kurs Huvudkurs Fältgeoteknik är meriterande.

B-körkort samt lastbilskort är ett krav.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kvalificerad teknisk utrustning, eget ansvar och personlig utveckling.

På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Vi bygger våra relationer till både anställda och kunder på professionalitet, trygghet och kompetens. Mitta AB är ett expanderande företag med en spännande framtid framför sig. Vi tillhandahåller kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, betong och ballas, mätning, och miljö. Vi sysselsätter över 400 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-01-31.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår affärsområdeschef Geoteknik Nils Sundström, tel 070-2273610, nils.sundstrom@mitta.se. Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

 Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Fältgeotekniker till Skövde, Norrköping eller Linköping.

Mitta AB