teknikjobb.se

FALLSKYDDSMONTÖR/LOGISTIK, STAFFANSTORP

Ansök nu

FALLSKYDDSMONTÖR/LOGISTIK, STAFFANSTORP

Vi söker dig som har viljan att lära och utvecklas inom ett viktigt område i en spännande och dynamisk bransch. Du är en trygg, händig och pålitlig person som inte rädd för höjder eller att hugga i. Som montör ska du kunna axla rollen som specialist på arbeten i fallriskmiljö. Dessutom kommer du att arbeta med leverans och returer på vår logistikavdelning.

SafetyRespect levererar fallskyddslösningar till byggarbetsplatser runt om i landet. Vi erbjuder även montage på plats och där behöver vi nu förstärkning. Du kommer att arbeta i ett tvåmannalag hos våra kunder och montera våra produkter och lösningar. Arbetsmiljön är till största delen byggarbetsplatser inom regionen men resor och arbete i övriga landet förekommer. Arbetet som montör är delvis självständigt och innebär problemlösning på plats. I rollen som specialist ska du kunna hjälpa kunden med projektering inför nya beställningar, tilläggsbeställningar på plats med mera.

Den andra delen av tjänsten handlar om logistik. Vår logistikavdelning hanterar felfria leveranser till kunder, distributörer och våra egna montörer. Dessa leveranser föregås av plockordrar där varje order är unik. Logistik hanterar även returer av inkommande material såväl som leveranser av nya produkter från fabrik. Logistik är kärnverksamheten på depån.

Tidigare erfarenhet inom byggbranschen, som ställningsbygge, praktiskt arbete på tak eller liknande, är meriterande. Vilja, flexibilitet och ansvarstagande är dock egenskaper vi värdesätter högre än formella meriter. Vi erbjuder relevanta utbildningar, marknadsmässig lön efter erfarenhet, samt möjlighet att utvecklas inom ett ambitiöst företag under stark tillväxt.

Krav

  • God fysik
  • Goda kunskaper i engelska (tal och skrift)
  • Gymnasieutbildning
  • B-körkort

Anställning

  • Arbetstid: heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse

Ansök idag – vi arbetar löpande med ansökningarna
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen. Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför kvinnliga sökande.

Vid frågor, ring depåansvarig Sören Andersen på telefon 070-680 70 54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

FALLSKYDDSMONTÖR/LOGISTIK, STAFFANSTORP

Safetyrespect AB