teknikjobb.se

Företagsinformation
Falbygdens billackering grundades 1990 i Falköping. Vi har lokaler på 500kvm i centrala Falköping där vi utför försäkringsskador i vår nyinstallerade ventilationsanläggning med återvinningssystem.

Falbygdens billackering består idag av 4 anställda varav 3 i verkstan. Grundare och ägare är sedan start Per Leward.


Tjänstebeskrivning
Vi vill stärka upp teamet med en ny kollega!

Hos oss kommer du att arbeta med billackeringens alla moment, förarbete, spackling, slipning, riktning och lackering. Vi gör även plastreparationer av stötfångare.
Arbetet utförs under dagtid, 07-16.

Detta är en anställning som till en början är via Premier men det finns goda möjligheter för rätt person att gå över i en anställning hos oss på Falbygdens billackering.


Kvalifikationer
Gymnasial utbildning, gärna med praktisk inriktning. Erfarenhet av branschen är meriterande men vi är också intresserade av dig som mekar och fixar med bilar på fritiden. Du har ett engagemang i det du gör och ett intresse för att lära dig nya saker.

Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att Jennifer Andersson. 076-6697470. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast! Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

logga

Falbygdens billackering behöver stärka upp med en ny medarbetare

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-14

Ansök nu

Dela detta jobb