teknikjobb.se

About AkzoNobel

AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. For more information please visit www.akzonobel.com.

Responsibility

Drifttekniker

Vill du prova på att arbeta som drifttekniker inom Fascility Management i en internationell miljö?
Vi söker omgående en Drifttekniker för ett kortare uppdrag på 3 månader! Inom Fascility teamet är vi ett härligt team på totalt 10 medarbetare, fördelat på 3 st som har rollen som drifttekniker, 1 person som håller i brandskyddsunderhållet, 2 personer sköter vårat lager för reservdelar och förbrukningsvaror, 1 driftingenjör och 2 administrativa roller samt en Facility chef som leder gruppen.

Job requirements/Candidate profile

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer huvudsakligen arbeta med att planera, utföra och kontrollera drift och underhållsarbete inom fastighetstekniska installationer och infrastruktur på siten i Malmö. Du kommer arbeta med följande:
• Övervakning av ventilation, kyla, värme och förbränningsanläggning med hjälp av styrdator
• Medverka till att optimera Seges VVS-anläggningar
• Avropa färdigställda ärenden till beställare/kund
• Deltag/leda projekt som drivs av Fastighetsservice
• Introducera entreprenörer i Akzo Nobels Entreprenörsföreskrifter

Som person är du öppen och kommunikativ med ett service tänkande i mötet med våra kunder.
För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har en driftteknikerutbildning eller motvarande kompetens med inriktning fastighetsservice. Du har goda datakunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att snabbt komma in i arbetet och kunna leverera. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
Klickahärför att få veta mer om vår verksamhet.

Ytterligare information

Detta är en visstidsanställning under 3 månader med start 2019-06-01 tom 2019-08-31. Därav att vi gör ett löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev varför just du är intresserad av tjänsten. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Anders Skog Facility & Site Service Manager, +46 708 356 770
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Aquisition Partner, +45 76 112 85 64
För fackliga frågor:
IF Metall: Philip Maughan +46 708 35 61 60
Unionen: Jörgen Dahlgren +46 708 35 52 49
Akademiker: Johan Vihlborg +46 708 83 56 37
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: talentresourcing.se@akzonobel.com
Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget

Glöm inte att följa oss på LinkedInochFacebookför regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Facility Service/Technician: Malmö,

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb