teknikjobb.se

About AkzoNobel

AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. For more information please visit www.akzonobel.com.

Responsibility

Vill du arbeta som driftingenjör inom Fascility Management i en internationell miljö?
Vi söker nu en Facility Engineer till vårt Fascility team på AkzoNobel i Malmö. Vi är ett härligt team på totalt 10 medarbetare, fördelat på tre drifttekniker, en som är ansvarig för randskyddsunderhållet, en  person sköter vårt lager för reservdelar och förbrukningsvaror, samt två administratörr. Du kommer rapportera direkt till Facility Manager som leder gruppen.
 
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som Faciliyt Engineer på siten i Malmö är du en nyckelperson när det gäller att kontrollera, optimera och utveckla installationerna både ur ett funktions- och energiperspektiv. Du kommer vara teknisk specialist och fastighetsområdets företrädare i driftrelaterade frågor företrädelsevis gällande installationsteknik. Du kommer även ansvara för den sammanhållna bilden över de tekniska systemen. Det innebär att du ska arbeta med att utveckla drift- och underhållsverksamheten, ansvara för planering och genomförande av myndighetsbesiktningar, planera och följa upp byggnadernas installationsunderhåll, initiera och leda energi- och teknikprojekt. Du kommer arbeta med följande:
 
- Övervakning av ventilation, kyla, värme och förbränningsanläggning med hjälp av styrdator
- Medverka till att optimera Seges VVS-anläggningar
- Avropa färdigställda ärenden till beställare/kund
- Deltaga/leda projekt som drivs av Fastighetsservice
- Introducera entreprenörer i Akzo Nobels Entreprenörsföreskrifter

Job requirements/Candidate profile

Som person är du driven och engagerad med förmåga att tänka strategiskt och långsiktigt. Du ser den övergripande bilden och kan överföra den till andra. Att se helheten i system och hur dessa samverkar är för dig en självklarhet. Du är ett föredöme och trivs att arbeta mot uppställda mål. Du har god samarbetsförmåga och arbetar lika bra självständigt som tillsammans med andra. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
 
Vi söker dig med högskoleutbildning inom fastighetsteknik eller drift- och underhållsteknik alternativt motsvarande kunskaper. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med tekniskt avancerade fastigheter och system. 

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
 
Klickahärför att få veta mer om vår verksamhet.

Ytterligare information

Detta är en tilsvidarenställning. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev varför just du är intresserad av tjänsten. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningstiden gått ut.
 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Anders Skog Facility & Site Service Manager, +46 708 356 770
 
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Aquisition Partner, +45 76 112 85 64

För fackliga frågor:
IF Metall: Philip Maughan +46 708 35 61 60
Unionen: Jörgen Dahlgren +46 708 35 52 49
Akademiker: Johan Vihlborg +46 708 83 56 37
 
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: talentresourcing.se@akzonobel.com
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget

Glöm inte att följa oss på  LinkedInochFacebookför regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
 
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Facility Engineer,

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb