teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Få sjötid som volontär på ett sjukhusfartyg

Ort
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

Få sjötid som volontär på ett sjukhusfartyg

Mercy Ships söker 3rd engineer

Mercy Ships äger och driver världens två största civila sjukhusfartyg. Det är en idéburen internationell hjälporganisation på kristen grund som erbjuder gratis livsförvandlande sjukvård till människor i desperat behov av hjälp i Afrikas låginkomstländer. Förutom att utföra tusentals livsförvandlande operationer och behandlingar ombord på sjukhusfartyget, verkar Mercy Ships också för att långsiktigt förbättra och utveckla sjukvården i länderna som besöks. Kompetens och kapacitet byggs upp genom utbildning av lokal medicinsk personal och genom renovering av sjukhus och vårdkliniker.

Att åka ut som sjöingenjör ideellt med oss innebär att du gör en enormt viktig insats - om inte motorer, el och teknik fungerar så kan vi inte utföra alla de livsförvandlande insatser som människor så desperat behöver. Du får också en annorlunda erfarenhet, som en del av en unik, engagerad, färgsprakande och multikulturell fartygsgemenskap.

Så, varför inte kombinera att få sjötid med att också göra en meningsfull insats för världen?

Det finns behov av volontärer på flera roller i maskinrummet, just nu söker vi specifikt efter 3rd engineer. Denna roll innebär att du har jour och ansvarar för drift av motorer och elkraft ombord (som Senior Watch Keeping officer/Duty Engineer.) Du är också involverad i dagliga underhållet av maskinrummet.

Typ av arbetsuppgifter:

  • Verkställa de order som kommer från teknisk chef och förste maskinist

  • Säkerställa säker maskindrift

  • Se till att personal i teamet utför sitt jobb säkert och effektivt

  • Utföra alla arbetsuppgifter och underhållsrutiner för hjälpmotorer/dieselgeneratorer, pumpar och tillhörande system/utrustning och hjälputrustning

  • Upprätthålla relevant kunskap om fartygets nödprocedurer, inklusive specifik kunskap om fasta nödberedskapssystem

  • Förstå (och ansvara) för organisationens säkerhetsledningssystem

För denna roll behöver du:

  • Minst en Maskinbefäl klass V - behörighet (STCW A-III/1)

  • Genomförd Crowd Management Training enligt STCW A-V/2-1

  • Förmåga att kunna kommunicera tydligt på engelska

  • Giltigt läkarintyg för sjöfolk

Kontaktperson

Emelie Rönnerfors
Recruitment and Communications Specialist

Om Mercy Ships Sverige

Mercy Ships äger och driver världens största civila sjukhusfartyg och kommer med hopp och läkedom till de mest utsatta. Mercy Ships är en idéburen internationell välgörenhetsorganisation på kristen grund som via sitt sjukhusfartyg erbjuder gratis livsförvandlande sjukvård till människor i desperat behov av hjälp i Afrikas långinkomstländer. Förutom att utföra tusentals livsförvandlande operationer och behandlingar ombord på sjukhusfartyget, verkar Mercy Ships också för att långsiktigt förbättra och utveckla sjukvården i länderna som besöks. Kompetens och kapacitet byggs upp genom utbildning av lokal medicinsk personal och genom renovering av sjukhus och vårdkliniker.

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.

Dela detta jobb

Få sjötid som volontär på ett sjukhusfartyg

Marinkraft Bemanning Sverige AB