teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Extrajobb som Livsmedelsarbetare till Menigo

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Extrajobb som Livsmedelsarbetare till Menigo

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på 25% eller mer under 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Menigo. Efter uppdraget kommer det att finnas möjlighet till förlängning.

Om företaget

Servicestyckarna AB är ett dotterbolag till Menigo Foodservice AB. De producerar färska livsmedel för Menigo Foodservice AB som är helhetsleverantören som förenklar vardagen för alla sina kunder. Anläggning ligger i Årsta i Stockholm. Menigo har ett showroom i anslutning till anläggningen du kommer arbeta i och det kommer årligen många spännande besökare inom branschen. Här jobbar du i ett litet team som samarbetar tätt, har högt i tak och ett stort kunskap och intresse för livsmedel! På Menigo tror man att den goda måltiden har kraften att bygga broar mellan människor, skapa hälsa och tillväxt i samhället. För att göra det möjligt behöver de medarbetare som arbetar tillsammans, ha en bredd i erfarenheter, kunskap och bakgrund och delar deras passion för mat. Nu bygger de för framtiden - och du kan bli en del av den!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av livsmedelspaketering och vägning av köttdetaljer. Dina arbetsuppgifter är tunga och varierade. I första hand är du med i produktion för enklare uppgifter så som att hjälpa till med att sprätta förpackningar och hantera kött som kommer in i produktionen. Du kommer även stå vid inlägget till vacuum-maskinen, hjälpa till med att lyfta färdiga kartonger till rätt pallar för att sedan utveckla till att stå på mottaget efter vacum-maskinen. Därtill kommer du att få lära dig att etikettera produkter som kommer ut ur vacuum-maskinen och på sikt kommer du kunna arbeta självständigt att packa i kartong och rätt pall. I denna roll finns möjlighet till avancemang och att få utvecklas i enligt med dina intressen.

·      Produktion av köttprodukter enligt produktionslista
·      Paketering av styckningsdetaljer
·      Lättare maskinunderhåll
·      Lyft ingår i det dagliga arbetet
·      Städning och renhållning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande. Gärna från restaurang, styckning, livsmedelshantering eller liknande
• Du talar och skriver obehindrat på svenska

Din personlighet, motivation och vilja att ständigt förbättra värderas högt på Menigo. I denna roll är eget ansvar för sina arbetsuppgifter viktigt, samtidigt som din insats är avgörande, därför ser du som ansöker dig själv som en lojal och plikttrogen person. Då teamet är litet och miljön kräver hänsyn till dina kollegor är inställd på att hjälpa dina kollegor och se till teamets bästa. Fokuset ligger på att leverera god kvalité till Menigos kunder, därför är du mån om att utföra dina uppgifter noggrant och kvalitativt. Servicestyckarna uppmuntrar till en transparent arbetsmiljö där man strävar efter att ständigt förbättras därför är du som söker bekväm med att kommunicera dina egna tankar och åsikter.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Årsta
Lön: Enligt ök

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Menigo, styckare, livsmedel, kött, matleverantör, kvalité, produktion

Dela detta jobb

logo
Extrajobb som Livsmedelsarbetare till Menigo

Bravura