teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Extraarbete som varuplockare 1-2 dagar i veckan

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Extraarbete som varuplockare 1-2 dagar i veckan

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Extraarbete som varuplockare 1-2 dagar i veckan

Är du studeranden eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% och vill arbeta en till två fasta dagar i veckan med varuplock? Då kan vi ha uppdraget för dig. Nästa utbildningstillfälle hos kunden är i början av oktober så är du intresserad, registrera din ansökan redan idag. 

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att packa och färdigställa matkassar för leverans till kund. Men även sortering, emballering och varupåfyllnad förekommer. 
Du kommer att röra dig, stå och gå under hela arbetstiden och arbetet är till stor del förlagt på i ett kyllager där temperaturen är ca +4 grader.
Man ingår i en stor gupp av duktiga kollegor och trivseln är hög bland medarbetarna som arbetar extra hos kunden. 

Arbetet är förlagt på torsdagar och fredagar och du bör kunna arbeta merparten av dessa passen kommande halvår/år. Arbetstiderna är oftast 07:00-18:00 på torsdagar och 07:00-15:00 på fredagar. Kundföretaget finns på returvägen 1 i Mölnlycke.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo och tillsammans med andra människor. Du har förmågan av att kombinera ditt höga arbetstempo med en stor noggrannhet. Din noggrannhet bidrar till att varje matkasse är av högsta kvalité, felplock får direkta konsekvenser för konsumenten.
Då arbetet är fysiskt bör du vara i god form. För att passa in i rollen ser vi att du vill och kan arbeta cirka ett pass i veckan, och till hösten ett-två pass i veckan.


OM TJÄNSTEN
Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult hos våran kund som ligger ca 20 minuter med kollektivtrafiken från centrala Göteborg. 
Som student/extranställd på Eterni kan du få möjligheten att prova på en rad olika arbetsplatser, arbetsuppgifter och branscher. 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att vi har kollektivavtal och du erhåller avtalsenlig lön och villkor. Din intjänade semesterersättning betalas bland annat ut i samband med din lön. Vid eventuellt arbete under kvällar eller helger tillkommer OB-tillägg, allt enligt gällande kollektivavtal.
 

ÖVRIG INFORMATION
Vi har ett omgående behov av duktig personal, så stämmer beskrivningen in på din profil så ansök redan idag. Du söker tjänsten genom att klicka på rutan "sök denna tjänst" högst upp på denna sida. Ansökningar som eventuellt mailas direkt till Eterni kommer inte att kunna behandlas.
Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niklas Evheden på 0738-617231 eller via niklas.evheden@eterni.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Extraarbete som varuplockare 1-2 dagar i veckan

Eterni Sweden AB