teknikjobb.se

logga

EXPORTADMINISTRATÖR TILL INTERNATIONAL SALES

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-05-20

Ansök nu

EXPORTADMINISTRATÖR TILL INTERNATIONAL SALES

En intressant utmaning för rätt person som vill arbeta med ett av Europas starkaste varumärken i energiteknikbranschen.

Avdelningen International Sales inom affärsområdet NIBE Energy Systems med placering i Markaryd, ansvarar för försäljning av värmepumpar, pannor, varmvattenberedare etc under varumärket NIBE till dotterbolag, importörer m fl i framför allt Europa.

Tjänsten är i Markaryd.

OM TJÄNSTEN
Som exportadministratör arbetar Du bland annat med orderhantering, planering, leveransinformation, fungerar som stöd till våra regionala Sales Managers och medverkar vid kundbesök i Markaryd.

Tjänsten innehåller även kreditbedömning av kunder vilket görs tillsammans med ekonomiavdelningen samt alla sedvanligt förekommande uppgifter på en försäljningsavdelning.

DIN BAKGRUND
Du är en ambitiös, flexibel och serviceinriktad person med ordningssinne. Du har erfarenhet från arbete på en exportavdelning, har god datorvana och goda språkkunskaper i engelska och tyska i tal och skrift. Andra spräk är meriterande men inget krav.  

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 20 maj. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

varmt välkommen! 

KONTAKTPERSONER
Arne Gustafsson

Kundtjänstansvarig för NIBE Energy Systems

0433-27 30 00

arne.gustafsson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
EXPORTADMINISTRATÖR TILL INTERNATIONAL SALES

NIBE AB