teknikjobb.se

Experis Engineering söker nu dig som vill arbeta som Produktionstekniker - El hos vår kund, ett svenskt och välkänt företag med inriktning mot högteknologi inom försvarsindustri, civil säkerhet och luftfart. Vi söker dig som har en akademisk teknisk utbildning och/eller flera års erfarenhet inom en liknande roll. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Till denna roll söker vi dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Experis Engineering och arbeta som produktionstekniker - El med ansvar för att förbättra och effektivisera tillverkningsprocesser inom marina produkter hos vår kund i Järfälla. Rollen innebär att jobba nära och i kundens produktion med att förbättra och förenkla tillverkningen av exempelvis fartygssikten, kabinettskåp eller stridsledningscentraler.

 

Om rollen:

Placering: Järfälla, Stockholm

Omfattning: 100 %

Uppdragsperiod: snarast - sista april 2020

 

Tjänsten som Produktionstekniker - El innebär:

Rollen innebär ansvar för att förbättra och effektivisera tillverkningsprocesser inom marina produkter och att jobba nära och i kundens produktion med att förbättra och förenkla tillverkningen av exempelvis fartygssikten, kabinettskåp eller stridsledningscentraler.

  • Kravställa produktionsunderlag
  • Framtagning av arbetsinstruktioner
  • Arbeta in och utbilda operatörer/montörer i nya och befintliga metoder och arbetssätt
  • Lokalisera behov av och köpa in verktyg och fixturer
  • Effektivisera kringprocesser såsom automatisk kabel kontroll och crimputrustning för kablage
  • Följa upp och hantera brister i tillverkningsberedningar.

 

Din bakgrund:

Du har relevant akademisk utbildning eller flera års arbetslivserfarenhet inom området och grundläggande/god kännedom inom ellära. Du har också god kännedom inom krimpteknik och IPC/WHMA-620, det är önskvärt att du är kunnig inom FSD 5115. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som är nyfiken och har ett stort intresse inom EL, är noggrann, kommunikativ och social.

 

Vad kan vi erbjuda dig?


På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Experis är ett värderingsstyrt företag med våra konsulters karriärmål i fokus, och med ett långsiktigt engagemang för att skapa en balans mellan arbetsliv och privatliv.

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Experis stödjer dig i din utveckling och bidrar med både studiematerial och kostnaden för certifiering.

Vi erbjuder dig:

  • Trygga kollektivavtal
  • Semesterersättning
  • Pensionsavsättning
  • Försäkring

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken nedan, urval sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att kontakta Anna Aurell-Sundvall på aau@se.experis.com

Experis Engineering söker Produktionstekniker - El, Järfälla

Företag Experis AB
Ort
Utgår

2019-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb