teknikjobb.se


Revelopment Consulting AB är ett konsultföretag som erbjuder svenska och internationella detaljhandelsföretag tjänster inom butiksetableringar, hyresförhandlingar, hyreskontraktsadministration och avvecklingar i Norden. Många av företagets uppdragsgivare väljer att lägga hela det interna etableringsansvaret på Revelopment. Revelopment grundades 2011 av John H Larsson som har arbetet med konceptutveckling, etablering och hyresfrågor i över tio år.


Har du funderat på vem som hittar de rätta lägena för nya butiker och restauranger? Ser till att läget matchar rätt kunder och ger tillräckligt många kunder? Det gör vi!

Revelopment stöder detaljhandelsföretag i Norden att hitta och förhandla butikslägen. Exempelvis Indiska, Peak Performance, Smarteyes, Flying Tiger, Hemmakväll, Panduro. De sista fem åren har vi vuxit snabbt och det går bra – kunderna verkar gilla det vi gör! Idag är vi fem – John, Malin, Fredrik, Jenny, och Annelie – och nu vill vi bli en till. Kom till oss på vårt nya moderna kontor i centrala Kungsbacka. 5 min promenad från tåget, och 3 min till torget, i en riktigt mysig liten stad. Läs mer om oss på www.revelopment.se.

Rollen vi söker

John, Malin och Fredrik, våra tre ”Senior Manager Expansion”, arbetar på uppdrag av och i nära samarbete med våra kunder. De har också kontakt med många fastighetsägare. De har mycket möten och uppdrag på gång samtidigt. Det är där du kommer in - som spindeln i nätet. Du förbereder material, kalkyler och presentationer till deras möten. Ser till att all fakta för kloka etableringsbeslut finns framme. Du har också direkt kontakt med kunder i vissa frågor. Du sköter även vissa delar av vår marknadsföring, t ex  hemsida, digitala utskick, inlägg på sociala medier. Kort sagt: Ser till att saker blir rätt, flyter på och att alla är nöjda.

Det du kan och är

Nu till din stora utmaning: Det är mycket information i kalkylerna, faktablad mm, och det måste bli rätt till och för våra kunder. Därför måste du ha lätt att sätta dig in i saker, vara smart, hantera siffror och få saker snabbt gjorda. Du behöver vara nyfiken, modig och tänka större än dina egna arbetsuppgifter. Förstå helheten, så att hela vårt team får rätt information med till våra kunder. Jobba nära oss andra, så du vet vad som pågår, kan planera och ligga steget före. En utmaning: men oj vad kul och mycket man lär sig!

När du lärt dig detta, får du mer uppgifter. Vi ser gärna att du växer – och växer ihop med oss.

Ovan nämnda egenskaper är viktigast, men du behöver också kunna och ha god vana att använda Excel och PowerPoint. Gärna också jobbat i Superoffice (eller annat säljsystem) och Teams. Förutom flytande på svenska, behöver du kunna engelska, då en del material är på engelska.

Här söker du
Är det här din personlighet och kompetens? Är det här ett företag du tror du vill vara på?

Då skriver du ett brev och berättar om dig själv och varför du tycker du passar för jobbet. Och bifogar ditt CV. Gör det direkt, då vi gör löpande urval, eller senast 12/5.

I denna rekrytering samarbetar Revelopment med Fasticon Kompetens. Sök tjänsten på www.fasticonjobb.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Kontakta gärna rekryteringskonsult Moa Norman vid frågor om tjänsten, moa.norman@fasticon.se, 0708-221417.

Expansion Coordinator

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb