teknikjobb.se

Exjobb inom Industri 4.0 på Combitech i Linköping

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Exjobb inom Industri 4.0 på Combitech i Linköping

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande möjligheter i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök till Combitech!

Din roll som Exjobbare inom Industri 4.0

Våra kunder står inför spännande utmaningar med bland annat ökande digitalisering, modellbaserade arbetssätt och innovativa tillverkningsmetoder. Industri 4.0 och smarta fabriker anges ofta som målbilder i förändringsarbetet med alltmer uppkopplade verksamheter.

Vi söker nu er som vill bidra till fortsatt utveckling av vår förmåga att möta våra kunders behov av stöd.

Er uppgift blir att kombinera generella beskrivningar av Industri 4.0 med våra kompetenser på Combitech till ett material som kan fungera som underlag för strategiska beslut om fortsatt utveckling av våra tjänsteerbjudanden, vår kompetensutveckling samt våra kommande forskningsprojekt och rekryteringar.

Vi önskar ett perspektiv som utgår från våra kompetenser inom Supply Chain Management och industrialisering med analys av hur vi kan skapa kombinationskraft med våra andra spetskompetenser inom Combitech.

Vem är du?

Vi söker två personer som studerar till civilingenjör eller master inom maskinteknik eller industriell ekonomi. Ni är nära examen och skall genomföra examensarbetet med start i början av 2022.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för samarbete över teknik- och kompetensområden och för konsultrollen. Som person är du nyfiken, ansvarstagande och inspireras av nya utmaningar och sammanhang.

Exjobbet kan till stor del genomföras på distans men delar av arbetet kan komma att behöva utföras i våra lokaler i Linköping eller vid besök hos våra medarbetare i närheten. Vi ser därför gärna att ni har en stark anknytning till Östergötland.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urval sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Dela detta jobb

Exjobb inom Industri 4.0 på Combitech i Linköping

Combitech AB