teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Examensarbete

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Examensarbete

Vill du ha en flygande start av din professionella karriär genom att göra ditt examensarbete i ett världsledande företag inom massa- och pappersindustrin? Vill du bli en del av vårt engagerade och innovativa konstruktörsteam? 

MASKINKONSTRUKTION / PRODUKTUTVECKLING

Bakgrund: Valmet Fiberline Technology Unit i Sundsvall utvecklar, säljer och levererar kompletta system för tillverkning av olika typer av pappersmassa. En viktig del är maskiner för massatillverkning som ingår i våra leveranser av utrustning till fiberlinjer globalt. Maskinerna utvecklas och förvaltas av en konstruktionsavdelning med ca 20 konstruktörer som är belägen i Sundsvall. Vi arbetar ständigt med att utveckla konkurrenskraften av vår produktportfölj och söker därför studenter som är villiga att hjälpa oss i vår strävan att skapa bästa möjliga värde för våra kunder.

Uppgift: I samråd med studenten definierar vi en uppgift som är lämplig för ett examensarbete inom områdena maskinkonstruktion, beräkning, produktutveckling eller verksamhetsutveckling. Uppgiften kan också vara att genomföra en teknisk utredning av ett problem eller en förstudie inom något område som är nytt för Valmet. Det kan också handla om att utveckla mer effektiva arbetssätt.

Omfattning: Examensarbetet kan anpassas så att det är lämpligt som avslutning på en Masterutbildning (30p) eller Bachelorutbildning (15p). Arbetet kan genomföras enskilt eller i par.

Din profil: Civilingenjör eller högskoleingenjör inom maskinteknik, produktutveckling eller beräkning. Du är engagerad, målfokuserad och är en god lagspelare. Erfarenheter av konstruktionsarbete i 3D-CAD inklusive ritningsframställning är meriterande. Går du en beräkningsinriktning har du läst FEM-teori och bekantat dig med någon beräkningsmjukvara.

Önskat startdatum: Tidigaste start 16 januari 2023. Avslutning i mars eller juni 2023 beroende på examensarbetets längd.

Ort: Sundsvall

Vi erbjuder: Ett intressant examensarbete och en engagerad handledare. Om examensarbetet blir godkänt av skolan och Valmet betalas en ersättning ut för godkänt examensarbete.

Vill du veta mer? Har du frågor om examensarbetet kontakta konstruktionschef Johan Bylander, på e-postadress johan.bylander@valmet.com. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Beatrice Lampinen på e-postadress beatrice.lampinen@valmet.com

Har vi väckt ditt intresse?

Vi ser fram emot din ansökan senast 30 november. Då vi tillämpar löpande urval ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi har inte möjligt att beakta ansökningar via mail. Kom ihåg att ange i din ansökan vilken typ av uppgift du är intresserad av.

Dela detta jobb

Examensarbete

Valmet AB