teknikjobb.se

Eterni söker duktiga medarbetare till tillverkningsindustrin!

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Eterni söker duktiga medarbetare till tillverkningsindustrin!

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Eterni Sydost söker personer med erfarenhet av Industriarbete. Flera av våra kunder i Västervik med omnejd (pendlingsområdet) som söker eller kommer att söka ytterligare medarbetare via Eterni. Meriterande är om du arbetat/utbildat dig inom montering, CNC, trä, packning, truckkörning eller liknande. En fördel är om du är van vid skiftarbete, men det är inte nödvändigt. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och jobbar hos kundföretaget.

Vad krävs för att bli industriarbetare?
Du ska gärna ha industrivana eller erfarenhet från någon industriutbildning. Du har hög ambitionsnivå och ger alltid 100% i ditt arbete. Vilja, intresse och engagemang är det som kännetecknar en Eterni-anställd.

- God svenska i tal och skrift är ett krav.
- Truck- och traverskort är meriterande, men inget krav.
- Körkort B och tillgång till bil (om du inte bor i Västervik)

Eterni lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, positiv samt ansvarstagande, flexibel och noggrann. Du är praktisk lagd och har förmåga att kunna jobba i grupp, men även självständigt. Du är nyfiken och vill lära nytt. Du tar ansvar och har en förmåga att kunna ta egna initiativ och ser problemlösning som en utmaning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Konsultchef Henrik Nordström - henrik.nordstrom@eterni.se
Konsultchef Linda Gross - linda.gross@eterni.se

OBS! För att vara aktuell behöver du bifoga ditt personliga CV på din profil i format Word eller PDF. 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Eterni söker duktiga medarbetare till tillverkningsindustrin!

Eterni Sweden AB