teknikjobb.se

logga

Erlings Bil söker serviceinriktad Verkstadschef till Brastad

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-16

Ansök nu

Erlings Bil söker serviceinriktad Verkstadschef till Brastad

Företagsinformation
Erling och Maud startade i Brastad år 1950 med en mindre bilverkstad och försäljning. Tidigt började sönerna Håkan och Torbjörn i verksamheten i Brastad. Under åren har vi sålt Saab, Mazda och började 1975 med TOYOTA där vi idag har 2 fullserviceanläggningar. År 1993 öppnade vi även våra portar i Uddevalla, där finns idag en toppmodern fullserviceanläggning som uppfyller alla Toyotas krav. Idag har vi en omsättning på ca 140 MSEK och är ca 20 anställda, tillsammans levererar vi ca 600 nya och begagnade bilar varje år. Från och med 2018 driver Håkan ihop med sina två barn Kevin och Robin båda anläggningarna i sann familjeanda. Erlings Bil erbjuder dig som kund god, personlig service och strävar mot att överträffa dina förväntningar. Vi har kompetent personal som tar väl hand om dig vid ditt besök och som gärna hjälper till med det som önskas.

Tjänstebeskrivning
Vill du vara med och driva och utveckla vår verkstad i Brastad? Har du erfarenhet inom service på bilar eller kanske arbetar som kundmottagare och vill ta nästa kliv? Då kan detta vara ditt drömjobb! Du kommer, tillsammans med två mekaniker och en plåtslagare, driva vår auktoriserade Toyota verkstad på bästa sätt, genom att bl. a arbeta med certifieringar, utbildningar och miljökrav. Vi lägger också stort fokus på att medarbetarna trivs och utvecklas tillsammans med oss. I din roll kommer du att ha ansvar över planering, inköp, garantiåtgärder samt beläggningen på verkstaden. Du har en utåtriktad roll och arbetar för att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar. Vår ambition är att kunderna ska känna sig trygga när dom kommer till oss och riktigt nöjda när dom går härifrån. Du fyller dagen med att boka och planera in arbeten till teknikerna, beställa reservdelar samt möta och ge våra kunder bästa möjliga service. Din roll innebär även att skapa trygghet, utveckla rutiner och ge struktur åt dina medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet från bilbranschen och gärna arbetat med servicerådgivning, skadereglering eller jobbat i en kundmottagning. Vi kommer att lägga stor vikt att hitta dig som har förmåga att koordinera och hantera olika arbetsuppgifter och som är redo att hugga i där det behövs. Som person är du driven, ansvarstagande och har en positiv inställning. Vi ser även att du är strukturerad och vill ta ansvar över verkstadens dagliga drift. Du är även en bra lagspelare, som kan motivera och inspirera dina medarbetare. Eftersom du kommer att vara den som möter kunden först, ser vi att du har ett utåtriktat och lösningsorienterat sätt att arbeta. Du brinner för kundservice och förstår värdet av att samarbeta, både internt och externt. Du har stor datavana och vi ser gärna att du har arbetat i Kobra, CABAS och Microcat. Dina kunskaper i engelska är mycket goda, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vad erbjuder vi dig? Erlings Bil erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. Du kommer att få möjlighet att strukturera och utveckla vår enhet i Brastad tillsammans med dina kollegor. Med rätt inställning och ambition, finns det möjlighet till personlig utveckling. Du kommer till ett familjeföretag där vi arbetar tillsammans och där vi värdesätter god service. Välkommen med din ansökan! Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren på telefon 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se senast 2 oktober 2020. Vi kommer att arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 5 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Malou Lundgren

0733-200880

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Lysekil

Publiceringsdatum

14 September 2020

Dela detta jobb

logga
Erlings Bil söker serviceinriktad Verkstadschef till Brastad

Premier Service