teknikjobb.se

Vi söker byggnadsingenjörer med minst fem års arbetslivserfarenhet som handläggare. Du har vana och intresse av att upprätta tekniska beskrivningar och rita detaljer. En stor fördel är om du är duktig inom 3D och BIM-projektering samt är van vid att arbeta i Revit.

Tillsammans med våra kunder vill vi utveckla framtidens stad med goda boende- och livsmiljöer, vilket innebär att vi ofta arbetar i tidiga skeden och med fastighetsutveckling. Projekten omfattar alla olika typer av bostäder, kontor, skolor, sjukhus och arenor. Vi jobbar ofta i nära samarbete med stadsbyggnad, inredning och landskap beroende på projektets art.

Vi tror på den kollektiva intelligensen och samskapar oss framåt, både med kunder och med andra kompetenser inom Tengbom. På våra 11 kontor finns expertis inom arkitekturens alla områden. Vi jobbar tillsammans för att leverera högsta möjliga kvalitet – och alltid med människan i första rummet.

Om kontoret
Malmö är en del av Tengbom Öresund som tillsammans med Helsingborgskontoret utgör ett av de större kontoren i denna expansiva region där vi gett oss själva goda förutsättningar för att utveckla framtidens arkitektur och samhällsbyggnad.

Våra kompetensområden sträcker sig från stadsutveckling och landskap till husarkitektur och inredning. Vi sitter i egenritade lokaler på båda våra adresser, vilket kanske är ett bevis på hur gärna vi är involverade i hela processen. Våra kontor fungerar till stor del som mötesplatser där vi vill skapa kunskap, vara med och driva samhällsdebatten och finna innovativa lösningar tillsammans med andra.

Arbetsuppgifter:

  • Upprätta och ansvara för AMA beskrivningar
  • Koordinera och kunna besvara projekteringsfrågor
  • Förstå och följa avtal, kundens mål och ambition, och uppdragets omfattning
  • Hålla tilldelad budget
  • Informera UA om avvikelser från uppdragets förutsättningar
  • Förankra och följ upp delegerat ansvar och arbetsuppgifter med UA

Erfarna byggnadsingenjörer till Tengbom i Malmö

Ort
Utgår

2018-12-27

Ansök nu

Dela detta jobb