teknikjobb.se

testing företagslogga

Erfaren Uppdragsledare inom Samhällsbyggnad

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-12-13

Ansök nu

Erfaren Uppdragsledare inom Samhällsbyggnad

Om jobbet

Är du en framgångsrik uppdragsledare med minst tio års erfarenhet från projektering inom samhällsbyggnad, med inriktning mot t.ex. vägar, järnväg eller bergtunnlar?

ÅFs affärsområde Road & Rail består idag av ca 1700 medarbetare som brinner för att skapa framtidens hållbara samhällen. Hos oss är ingenjören hjälte och din framgång är vårt mål!

Nu utökar vi vårt team inom uppdragsledning med inriktning mot infrastruktur och vill ha de bästa som finns på marknaden!

Inom vår sektion har vi olika erfarenhetsnivåer och roller med allt från projektingenjörer och controllers med något års erfarenhet till uppdragsledare med många års erfarenhet. Gemensamt för oss alla är att vi är modiga lagspelare som har hjärtat i tekniken och brinner för uppdragsledning!

Genom gott ledarskap och en vilja att prestera utöver det vanliga driver vi spännande och utvecklande uppdrag och projekt, som t.ex. projektering av Förbifart Stockholm, Ostlänken, Mötesplats Nacka, Norrtälje Hamn och ett flertal mindre projekt.

Som uppdragsledare kommer du att arbeta inom projekt med antingen ett fåtal teknikområden eller samtliga teknikområden för att tillsammans leverera morgondagens infrastrukturlösningar.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av en ledande roll i stora komplexa infrastrukturprojekt. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning i grunden och kompetens inom uppdragsledning och gärna inriktning mot minst ett teknikområde som t.ex. Väg, Järnväg, Konstruktion, BEST, Geoteknik, Berg, Trafik, VA-teknik eller Miljö. Vi tror också att du kanske har arbetat inom en beställarorganisation eller hos en entreprenör.

Som uppdragsledare har du ett driv att alltid prestera bättre och kunna visa vägen för dina medarbetare, samt genom god kommunikation och gott ledarskap få med dig hela ditt lag. Lagarbete och ödmjukhet är ledord för dig i ditt ledarskap. Du som söker skall ha professionella kunskaper i svenska gällande infrastruktur, både i tal och i skrift. Vi ser även att du har goda kunskaper i engelska.

Det är inget krav, men erfarenhet från produktionsplanering eller byggledning är meriterande, liksom om du har en projektledarcertifiering såsom IPMA eller PRINCE2.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Johan Holmberg
+46 105057883
johan.p.holmberg@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Erfaren Uppdragsledare inom Samhällsbyggnad

ÅF