teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning
Till Vår kund Doka Sverige AB i Uddevalla söker vi nu en erfaren truckförare som ska arbeta på deras lager.
Du ska ha erfarenhet av att lasta och lossa från lastbilar där ibland materialet inte alltid ligger på pall, Denna tjänst kommer innefatta både truckkörning
inom- och utomhus.
Då man kommer att ingå i ett arbetslag lägger kunden stor vikt i att man är en lagspelare, Du är mån att utföra ett bra arbete och är inte rädd för att ta i lite extra om det behövs.
Som person är du engagerad, flexibel och nogrann.
Arbetstiden är förlagd till dagtid 07-16:00, Du kommer att bli anställd av Premier men det finns goda möjligheter att bli anställd av kunden efter 3-6 mån.

Kvalifikationer
Erfaren att lasta och lossa från lastbil
Truckkörning utomhus.

Krav
Truckkort A1-A4/ B1-B4
Körkort B, Tillgång till egen bil.

logga

Erfaren truckförare sökes!

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-06-15

Ansök nu

Dela detta jobb